reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

No i Oliwia juz sie obudzila Ona ma miszcza w spaniu :-(
Zaliczyla drzemke i swieci Ale M siedzi z nia teraz i ja usypia A CO JAK ZROBIL TO NIECH GANIA PRZY NIEJ

reklama
Dorotka ja sie wcale nie dziwie.widac ze wszystko w swoim czasie i w koncu dotarlo do Ciebie jaki jest....
Wiola ja tez ostatnio mam ochote rzucac butelkami bo maly glodny ale nie je, robi mostki, prezy sie...masakra:-(
mnie dzisiaj nie bylo bo ledwo zyje.spalam 3 godziny dzisiaj.maly obudzil sie po 5 i byl taki ryk do 8 ze ciezko bylo go uspokoic....masakra.
bylam dzisiaj u koleznaki.ona ma corke z czerwca i chciala mi dac jakies ciuszki po niej ale sie okazalo ze nosza z Rafalkiem ten sam rozmiar i tylko pare dostalam bo miala niebieskich troche.ale ona fajna byla, ma 1 zabka, raczkuje, wspina sie.i taka grzeczna jest.nawet nie pisnie.
ja oczywiscie piwko pije.obejrzalam przed chwila Requiem for a dream.popieprzony film troszke....ale nawet fajny.
dzisiaj do mnie dotarla paczka dla malego z tego sklepu Dino.wiec Rafal ma zapas sloiczkow na miesiac chyba.no i testujemy zielone Huggiesy 4 .zdziwilam sie troche bo one sa od 8 kg, a Rafal tyle jesczcze nie ma i nie dosc ze sa dobre na niego to nawet jakby za waskie w bioderkach....ja nie wiem na jakie dzieci te pieluchy robia ale na mojego wszystko w biodrach za male:baffled:jakis niewymiarowy chyba jest..

Dorotko super wieści :)

Czarna mnie też bolało jajeczkowanie a jak będzie teraz zobaczymy.

Kate Kacper też śpi ciągiem 6-7 godzin a potem potrafi się budzić co godzina na jedzenie, choć ostatnio jest lepiej i budzi się co 2.

Justynko Kacper waży ok 7500 i wszyscy mi mówią że jest za gruby... grrrrrrrrrrrrr a on jest po prostu dobrze zbudowany. Znalazłam dziś swoją książeczkę zdrowia dziecka i w jego wieku ważyłam tyle samo. :)

Dziś dzień minął lepiej. Może to dlatego że dostał rano czopka a teraz przed spaniem drugiego. Kacperek dziś skończył 4 miesiące i z tej racji dostał po raz pierwszy jabłuszko. Jak się rzucił na nie to zjadł prawie pół słoiczka... mam tylko nadzieję że nic mu nie będzie po takiej ilości:confused:

Mykam spać bo zmęczona jestem. Od 6 na nogach a jutro impreza imieninowa mojej mamy.

Evelajna żadnych fotek pająków!!!! bo Wam na zawał padnę.:-p;-)

Dorotka ja też mam wyrzuty, a czasem jak zabluźnię, to mówię, "dziecko nie słuchaj, mama jest beeee " :-D

Dorotka fakt nie pomyslałam piszac o tym szampanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Magdziunia co zes zjadła?????????

Kate niechciałabys mnie słyszec jak ja jestem zła. Wiazanka taka leci ze hoho i tez wtedy mówie ze absolutnei nie nadaje się na matke:-:)-:)-(

Justynka hehe ona tak waży jak moja Niki:tak: jak była mała:-D

Blondii ja juz zaliczyłam rzucanie butelka.

Magdasf ja tez jak siedze cały dzien z dzieciarnią mam dosć i wtedy mnie dół łapie i niestety ale czasem % pozwalają znormalnieć:-p

A my dziś z M uczyliśmy się rozliczeń pitów. Po raz pierwszy sami będziemy sie rozliczać;-) ciekawe ile byków zrobimy:-D:-D:-D:-D
Co do pająków też ich nie cierpie wręcz się ich boje i brzydze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Magda mi się marzy tatuażyk A i jeszcze jedno pytanko odnosnie tego moczu ile razy tak pędzlować buzie????

JUSTYNKA – prawie 9kg, rany! A ja narzekam, ze moja to klocek, a ma niecałe 6kg
DOROTKA – tak jak Ci pisałam na gg – super, ze Oliwka zdrowa; szkoda, że taki wieczór z M. Podziwiam Cię, że tyle wytrzymujesz…
ANNA – widzę, że nie tylko ja mam podły nastrój… oby minęło jak najszybciej
BLOND – a Ty znowu z piwkiem… takiej to dobrze…:-D
MARMA – gratki dla Kacperka
MAGDZIUNIA – zdrówka, ja miałam ostatnio podobnie, chyba zimne frytki z KFC zaszkodziły
MAGDASF1 – i Ty też masz doła??? Rany co za dzień….:-(

Dzięki za słowa wsparcia – jakoś straciła wiarę w siebie dziś.

Śpicie? U nas Marika zasnęła przed 22.00. Dzień miałam cały doła… mama wpadła, wzięła Marikę na spacer, a ja ogarnęłam domek i trochę od niej odpoczęłam (przykre, ale dobrze mi zrobiła ta chwila bez dziecka).

Teraz M. wybył na chwilę do kumpli, ale autem, więc będzie niedługo. Wczoraj balował na imprezie z pracy, a jutro ma pępkowe znajomego i nie chce przeginać, a wie, że u mnie jakiś kiepski nastrój i nie chcę sama siedzieć.

Jutro zaprosił mnie i Marikę do Wedla na czekoladę, potem na spacer do lasku idziemy i na basen. Na chwilę obecną taki plan, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Idę poczytać inne wątki…

Heh, nie sądziłam, że samo słowo pająk tyle rabanu narobi:-D
Bez obaw. Nie będę Was raczyć obrazkami, bo ja sama o mało co nie fiknęłam jak go zobaczyłam. A że siedziałam na kiblu, to zrobiłam mojemu m szoł: wyleciałam z majtami na kostkach i tylko TAM! byłam w stanie wydukać.

Asiu skoro cassanova, to musi mieć na czym oręże nosić:-D:-D:-D

Nie dołujcie się kobitki. Już niedługo wiosna. Na stówę!!!

Dziewczyny jesteście naprawdę Kochane.. :tak:.
Macie w sobie jakieś pozytywne wibracje, które koją moje nerwy..
Choć spór z M nadal trwa, to już mi znacznie lepiej..:tak:

Przed chwilą uspałam Niunię. Musiałam się nieźle nacudować, żeby ta zasnęła..
Pocieszający jest jednak fakt, że gorączka powoli ustepuje..:tak: Ostatni pomiar, wykonany ok. 30min. temu wykazał 37,4'C. Mam nadzieję, że Maja prześpi spokojnie całą noc, a temperatura się już nie podwyższy..

Padam na twarz.., ale skorzystam jeszcze z chwili wytchnienia i Was obczytam ;-).

Magdziunia - Takie problemy żołądkowo-jelitowe są strasznie przykre..Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej..
Magdasf - Chyba nikt nie rozumie Cię bardziej niż ja..
Marma - Gratulacje dla Kacperka za ukończenie 4 miesiąca
Kate - Cudowne plany na jutrzejszy dzień. Oby się wszystkie ziściły
Evelajna - Niech ta wiosna przychodzi jak najprędzej..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry