reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

No dzień dobry:tak:
Dopiero teraz zagladam wybaczcie ale byłam mega zmartwiona ni i wykończona wczorajszym dniem więc o 21 spałam;-)

Dzięki dziewczyny:tak:
Więc najpierw pierwsza myśl uczulenie na ibuprofen bo dałam nurofen w czopku ale była mega lużna kupa a po 7 godzinach dałam Panadol w syropie to było w sobotę.No i albo uczulenie jest na barwnik smakowy w Panadolu albo na paracetamol.Moze ale w bardzo rzadkich przypadkach być takze w zabkowaniu.wiec tak naprawde nie wiadomo.Dostaje teraz 2 razy dziennie Zyrtec po 10 kropli.Ale zeby było smieszniej to rano rozbieram Olkę po nocy a tam na plecach placek i na nogach ale juz mniej specyficzny.Po zyrtecu zaraz zginął.Moja mama kiedys też to miała i nagle znniknęlo brała zyrtec i uspokajajace leki bo pochodzenie tych plam jest neurogenne tylko skąd u Olki nie mam pojęcia.Jutro będe miała kontakt z moją pediatra więc ustalimy plan działania bo musze to wyjasnić poniewaz cały czas jestem niespokojna w nocy budze się i patrzę czy ona oddycha.Straszne uczucie :-(
Beata współczuje przeżyć:confused::confused::confused:
aluska sciskam!
dzieki Kochana:tak::tak::tak:

reklama
Aluśka biedne jesteście z Amandą jedno co mogę powiedzieć to ze już powinno być lepiej:tak:ja nienawidze tej jelitówki zawsze najbardziej chora jestem:-D
Beata ja czuję się już lepiej tylko Amanda jest marudna, nie chce jeść no i biegunka ją jeszcze dziś męczyła:-:)-:)-( Mam nadzieję że już jutro jej przejdzie:confused::confused::confused:

Aluska życzę zdrówka dla was bidulki! Paskudne choróbsko...

Anulko a powiedz mi co teraz z karmieniem Oskarka? Jak to jest w ciąży, bo nie interesowałam sie tym, mozna karmic dalej?

uklon.gif

reklama
Do góry