reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hej
przyszlirodzice nadal jednak najlepiej jak nikt nie zbliza się do Nikoli poza mną:sorry2: lewa dwojka jeszcze troche ale opuchlizna jest.I ciagle marudzi nie wiadomo czego:dry:

Syneczki2 syneczki przecudne ;-)
A dla Oliwierka specjalny deser
Lody_wisnie_256.jpg

Margaritta- moze podac jej jakis apap albo co? bo sie zameczy bidulka:( albo zimny serek, zel sama juz nie wiem co:( szkoda mi tejtwojej dziewuszki:0 Amelka az tak bardzo nie przezywa;/

Ale osttnuio jak jej sie cos nei podoba zwlaszcza wychodzenie z wanny to nie patrzy gdzie i o co tylko wali glowa i ryczy :szok::angry::angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu widze ze dziadek dziala:-):-)Fajnie.
Mati tez tak wali glowa i beczy nie wiem skad im sie to bierze, mimo ze widze ze go to boli to dalej robi to samo, jak sie zdenarwuje zwlaszcza na cos.
U nas tez zabek sie gramoli prawa dwojeczka, ale jeszcze troche.

Teraz- to akurat mama dziala:) moze dzieci nie wiedza jak odreagowac stres i dlaetgo tak reaguja? pozostale mamy czy wasze dzieciaczki tez tak robia?

przyszlirodzice mój tez wali głową na razie tylko o nas lub tapczan staram sie pilnować zeby w cos twardszego nie uderzył :-Dtakże jak mały sie obudzi to musze wstawać albo kask ubierac bo ostatnio to przywalił mi w ucho że aż łzy staneły mi w oczach:tak:

przyszlirodzice obawiam sie ,ze ząbki Niki to pikus- bo wydaje mi się,ze to nie one sa powodem jej zachwowania:dry: Tylko charakterek swoj pokazuje:angry::angry: pisalam wyzej-na wszytsko zaczynajace sie od "nie.." Niki sie wsieka :dry: A te zabki to tak przy okazji raczej:-D smaruje jej zelem,ale czy to cos daje:dry:
No i od 4-5 dni jak idziemy zaprowadzic Martyske do szkoły to nie daj Boze zeby jakas inna mama sie do Niki odezwała.Zaczyna sie płacz ze hej a jakie łzy lecą:szok: wtyd mi normalnie czasem:wściekła/y: Moze ona sie boi obcych:confused: ale juz ? tak wczesnie? ehhh..... zobaczymy;-)

reklama
Ale mi dziś łepetyna doskwiera :dry: nie wiem czy to pogoda bo zrobiło się strasznie ogólnie taka ospałą jestem:baffled:
margarittaz tego co piszesz to charakterek identyczny jak mój Oli jak coś nie idzie po jego mysli więc niestety wiem jak sie czujesz, a nie raz trafisz jeszcze na matke która do innej będzie szeptałą "zobacz ta ale wychowałą to dziecko" udusić takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszlirodziceMój całe szczęście nie wpadł jeszcze że można głową walić w co sie da, Oli też jakoś ominął tą sztukę, ale od Amiego już nie raz dostałam plaskacza w twarz:szok: jak mu coś nie pasi matce trach:baffled:

W ogóle to serdecznie dziękujemy za życzenia Oliwierkowi jak pokazałąm deserek od Margaritty powiedział [I mniam am[/I]:-p

Do góry