reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula sorki ale i tak nie zrobiłabym bo testu nie mam teraz, musze isc kupić. Jutro zrobię. :)

No to i ja mogę się zaliczać do weteranek!!!!:-D
no może zakończy się na 8cyklu :sorry2::-p zobaczymy jutro

Lece bo dziecko mnie woła papaaa!

witam dziewczyny dzien dzisiaj leci jak zwariowany.mialam termin do lekarza ogolnego po odebranie wynikow o 11.45 i czekalam az do 13.40 w domu bylam po 14 dzieciaczki czekaly pod drzwiami..mam bardzo malo zelaza dala mi wyniki i musze oddac do mojego ginekologa,ciekawe co powie?zawsze cos jutro o 9.45 usg..

sylwia ja tez rocznik 95 dolanczam do was nie jestescie we dwie tylko w 3 75 rocznik..

bereshka super uczucie co nie czuc fasolinke,to szybko czujesz ruchy..

paula fajnie tak ze ta starsza pani ustapila miejsca.poznala ze jestes w ciazy az niemozliwe..

anufifi co za chorubsko cie bierze..

gieoska bedzie dobrze mina plamienia as jak tak bardzo sie matrwisz mykaj do innego lekarza..

hej słoneczka:-):-)
wróciłam z pracy:-)
idę się ogarnąć, zjeść obiadek,do gina po recepte
a potem przyjdę i poczytam co u Was:-)
no i chciałam Wam powiedzieć, że jest bunt i od jutra od rana jestem z Wami:-):-):-)
cieszycie się?:-):-):-):-)

reklama
Czesc stokrotki:-)

Podczytuje Was z napisaniem czegoś gorzej:sorry2:
Becia moze next time ;-)
Medio jak milusio ,ze zajrzałas w koncu:blink: nie napisałas za to ani slowa co u Was? Jak chłopcy? Wiesz dziewczyny fasolkują jedna po drugiej,ale nie wiadomo jeszcze która co tam nosi pod serduszkiem.;-)

anufifi buziale kobito:-p
Sylwia nie przesadzaj z tym 75 :dry: raptem 2 lata starsza ode mnie:sorry2:

Kiki czekam na jutrzejsze Twoje relacje z ugs:tak:
Kinga85:wściekła/y: na kolano po pupie:-D no ok- w takm razie czekamy do jutra;-)

A zafasolkowanym "świezo" i tym które juz czują te "smyrania" :sorry2: duzo zdrówka i dobrego samopoczucia....

mediumk0e12m55481eccee2ea1784464.jpg

Do góry