reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Moli robie inhalacje cały czas nawilzam pomieszzenie. Dzis wpadnie pediatra do nas. Na spacer wychodze na krótko bo est spokojniejszy.

dorociu moze uwierz jestes super fajna babka i to ze mu sie podobasz to sie nie dziwie

reklama
Witam i ja piątkowo- weekendowo- wiosennie!!!!

Nocka taka sobie. 2 razy smok, raz butla...da sie przeżyc;-)

Dziś pierwszy dzień wiosny!!!!!

U nas w pracy też niewesoło. Kolene 300 osób mają zwolnić do 11 kwietnia:crazy:

Idu poczytac.

Witm i ja piątkowo.
Padłam na wirczór jak długa.
Dziś ciąg dalszy ... no i kurier zapowiedział się coś koło 11.00

Co do serialu Dr House to ja też uwielbiam go.
:-D

Dzien doberek:-) U nas snieg...szlag by to....jutro pierwszy dzien wiosny a tu zima za oknem:crazy: Nocka u nas jak zawsze, teraz mlody spi a ja w koncu mam chwile dla siebie.
Na dzisiaj planow brak, zocha dzis do tesciowej jedzie w niedziele ja odbieramy, oj "pozbyc" sie jeszcze mlodego i z lozka bym nie wychodzila:tak::-D Jak ja marze zeby sie tak wyspac....ogladac wszystkie filmy co cce do nocy i nie martwic sie ze o 6-7 trzeba wstac...ZChociaz i tak nie moge narzekac:sorry2:

Ja nie wiem co to za serial, ale codziennie o 17 nikt nie moze mi przeszkadzac bo leca rzeznicy (czy. ostry dyzur) moj ulubiony serial;-)
Milego dnia dziewczynki

a nie powiem,też lubię Ostry dyżur(teraz nowe odcinki,ale ciągle zapominam),a wczęsniej lecieli Chirurdzy...a DR House trochę ukoloryzowany,ale uwielbiam teksty tego faceta,no i w sumie to jak traktuje swoich podwładnych,choć jak ja bym miała takiego szefa chyba bym na nerwicę wylądowała w psychiatrkowie:rofl2:
a u nas wiosenka chyba idzie,mimo tego śniegu:-)
Miki się weranduje,ja opatulona,bo przy okzaji wietrzę chatę,no i oczywista na BB siedzę;-)

Cześć dziewczyny
Wpadam zgłosić że jestem i ogólnie ok, tylko troche czasu mi brak ostatnio na bb i pare innych spraw.
U nas wiosna pełną parą więc wzięłam się troszkę za grubsze porządki, wczoraj np przemeblowanie robiłam i tak mi czas ucieka nie wiadomo kiedy.
Tymczasem pozdrawiam mamuśki, całuje maluszki, obiecuję że poczytam was jak czas będzie mi łaskawszy:tak:

reklama
Właśnie próbuję uśpić Potworniastego. Oczywiście wstał o 6 a w nocy najpierw o 3 usypiałam go przez 30 minut, potem o 4 nie wspomnę o 5 pobudkach. Eh nie wiem co ja mam zrobić z tym dzieckiem żeby spało w nocy. Najgorsze że w nocy przeszkadza mu ten katarek i ząbki. Na spacerek się nie wybieram bo Potworniak coś znowu ma większy katar. Wydaje mi się że mu się tam to wszystko odrywa, bo ja do tej pory mam katar. Dziś ostatni dzień antybiotyku a przynajmniej mam taką nadzieję.

Wydaje mi się że to jutro jest pierwszy dzień wiosny....

Dorotka niema to jak niewinny flircik ;-)

Kasia dzięki za te leki popytam się o nie w aptece. Naprawdę Mały strasznie ciężko to wszystko przechodzi. :-(

Co do serialu to też go lubię i czasem udaje mi się go obejrzeć, pod warunkiem że nie padnę do tego czasu jak go puszczają.

Do góry