no i ja sie witam piątkowo...szybko weszłam na BB,bo Mikesz zasnął,a raczej się już obudził słyszę

Dziadyga znowu pobudkę zrobił po 5,M wstał znowu z nim,więc jad
alej w kimono

potem idziemy na spacerek i do teściów na obiadek,więc życzę dziewczyny miłego dzionka dla Was i dzidków i do wieczorka
Witam z rana.
Pogoda jak narazie ładna.
Młody nie śpi od 5.50 więc wzięłam laptopik i siedzę u niego w pokoiku.
On zawzięcie łąpie obie stopki i pcha je do buzi - akrobata mały

... a stęka przy tym

Ma tak od dwóch dni.
Minisiu ciesze się, że z maludami wszystko w porządku.
A samochodzik potrzebny ... wiem coś o tym.
Mama Maksa kawał rewelacja.
Ciekawe jak
Agamir - czy teścik zrobiła?
Kasiu zdrówka dla męża.
Kaka to fajnie, że udało się z oknami - na święta masz już spokój.
Ja tam pomyję już tak bliżej świąt gdyż mam sąsiada, który kopci strasznie i syzyfowa praca byłaby z tym.
mały odkrywca,toz to ciężka praca mamo,sztuką jest robić takie wygibasy

ja już bym sobie nogi chyba do buzi nie włożyła,stara jestem

a z oknami tez chyba poczekam i przed samymi świętami wyfroteruję je,pogoda ma też sie podobno zmienić na CIEPŁO

;-)
Ja widziałam koncówkę...moze facet był nieświadomy co tak naprawdę czuje jego żona?? Może jak narzekała myślał, że przesadza? A ona w ten sposób chciała go przekonać że czuje się odrzucona?? Ogólnie bardzo mi jej żal było
Witam piątkowo i weekendowo. Pogoda sie schrzaniła

A wczoraj było tak pięknie. Hanka leży na kocu i rozrabia a ja zaliczam śniadanko
ja tam znam takich,co brali udział w programie gdzie się żonami wymieniali,bodajrze na 4 to leciało i się rozwiedli

brawo za odwagę dla tych ludzi,mi ich trochę nie jest szkoda,nie trzeba iść do tv żeby się o pewnych rzeczach się dowiedzieć,film brazylijski i reality show to mamy wszystkie codziennie

niektórzy się tylko ośmieszają,a potem płacą za to czasem bardzo wysoką cenę,no ale cóż na tym polega showbizness
KASIU zdrowka dla M :-)
MAMO MAKSA ja ogldalam wczoraj ten program i tez stwierdzilam ze ten facet to ostatni dran A TA KOBIETA JEST Z NIM STRASZNIE NIESZCZESLIWA :-(
PATI wszystkiego najlepszego dla TATY
MADZIU milego spacerku ja tez chyba gdzies dzis pojde z mala choc pogoda u nas bura
Nocka Ok ja wstalam tylko raz a pozniej G wstal sam a ja tak spalam ze nie slyszalam nic i przez to czuje sie teraz ok :-)
Dzis planow brak Wlasnie sie zastanawiam co bede dzis robila Chce isc do lumpeksu i moze do fryzjera Poki G jest w domu bo jak pojdzie do pracy to nie bede miala jak isc A chce isc gdzie daleko odemnie Ja mieszkam w centrum i tu drodzy sa fryzjerzy Pojde gdzies dalej w osiedle i bedzie taniej :-)
G moglby isc pracowac do tego cyrku Cyrk jezdzo codziennie gdzie indziej Pracownicy wracaja do domu np raz na 2 tygodnie luz mniej
I wsio byloby ok i G poszedlby tam pracowac Przynajmniej bymy sie zadko widzieli :-)
Ale praca jest juz od teraz i G by nie bylo w domu wiec ja musialabym zrezygnowac z pracy Co byloby mi na reke bo chcialam byc z niunia w domu Ale nie moge tego szefowi zrobic 2 tygodnie przed tym jak mam wrocic do pracy bo to byloby nie na miejscu A szkoda ze to nie bylo wczesniej jakies 2 miesiace temu Wtedy by G pojechal kase by tylko przynosil zadko bylby w domu a ja siedzialabym w domu z niunia Choc nie powiem kusi mnie ta propozycja Tylko TEN MOJ SZEG I TEN MOJ POWROT DO PRACY :-(
CO BYSCIE ZROBILY NA MOIM MIEJSCU ???????
dorotko,to jest Twój wybór,ale myślę że dziewczyny mają rację,po co się uzależniać od G,skoro się rozwodzicie,a i tak na Oli bedzie musiał wykładać kasiorkę,a Ty nie będziesz wysłuchiwać,że Cię sponsoruje...wiem,ja też bym z Mikeszem chętnie w domu została,ale z drugiek strony kontakt z ludźmi też nam się przyda a dzieciaczki niech się od małem=go przyzwyczajają do tego że mama i tata musza pracować;-)