Betka85
Fanka BB :)
tak też myślałam że nie są refundowane.Powinnaś przed zajściem , albo po zajściu w ciążę.
Mi lekarz powiedział, że te badania nie są refundowane także zabuliłam 278 zł !!!!
a jak ty sie czujesz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak też myślałam że nie są refundowane.Powinnaś przed zajściem , albo po zajściu w ciążę.
Mi lekarz powiedział, że te badania nie są refundowane także zabuliłam 278 zł !!!!
tak też myślałam że nie są refundowane.
a jak ty sie czujesz??
Witam się z rana.Wstrętna @ mnie obudziła już ;-)Wypoczywaj ile wlezie i oddychaj głęboko!!!!!
Baw sie dobrze Emma!
No to nurtuje mnie z ciekawosci jeszcze inne pytanie....czy np brak sexu ma wplyw na czlowieka z medycznego pkt widzenia? czy np ma wplyw na choroby prostaty u faceta itp...wczoraj ogladalam tu ciekawy program...ale o tym nie bylo ani slowa i tak mi sie nasunelo...jak to jest...?

Witaj:-)cześć dziewczyny,
fajne to Wasze forum więc postanowiłam się przyłaczyć
może po krótce przybliże Wam moją sytuacje.. jestem mężatką od 2 lat przez pierwszy rok działaliśmy na zasadzie "szcześliwego trafu"niestety takowego nie bylo, od roku obserwuje swoje cykle, mierze tempereture, wyznaczam dni płodne itd i wciąż nic ;/ przyznam że zaczełam się poważnie niepokoić, zrobiłam sobie badania hormonalne i wyszło że jest lepiej niż bardzo dobrze! Teraz kolej na Męża i właśnie w związku z tym mam kilka pytań : Czy wystarczy badanie podstawowe nasienia? Czy takie badanie jest refundowane? Gdzie w Pruszkowie bądz w Warszawie najlepiej takie badanie wykonać?
jeszcze jedno pytanie do forumowiczki o nicku karola.de- wyczytałam że chodzisz do ginekologa w przychodni i jesteś zadowolona, czy mogłabyś mi powiedzieć jak nazywa się Twój lekarz? Ja też jestem z Pruszkowa i chodzę do gina prywatnie bo w przychodni mocno się zraziłam do pewnego lekarza..
rozpisałam się
z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam forumowiczki![]()
mam nadzieję ze cie zbyt dłudo nie będą meczyć te mdłości a jak ty w pracy wytrzymujesz nie mdli cie??Dziękuję w sumie dobrze gdyby nie te potworne mdłości rano i wieczorem :-)
Wstaję o 5 15 do pracy i jak wracam o 16 00 to już mi się chce spać, ale wytrzymuję do 20 30 i idę w kimono-zasypiam jak noworodek w 3 sekundy. Mąż się tylko ze mnie śmieje :-)

mam nadzieję ze cie zbyt dłudo nie będą meczyć te mdłości a jak ty w pracy wytrzymujesz nie mdli cie??
przy takim wczesnym wstawaniu to sie nie dziwie że tak szybko i wcześnie zasypiasz![]()

Witaj Elfa no długo cię nie było pewnie urlop po świętach pociągnęłaś sobie.
Niestety z fasolkami kiepsko w tym miesiącu,jedyna zaciążona to Ktosiowa.
Ale dzisiaj czekamy na betkę Martynki i trzymamy bardzo mocno kciuki.
Ola ale ty jesz na obiad jakieś mięsko kotlecika lub coś takiego?Musisz się dobrze odżywiać aby nie brakowało Wam witaminek.![]()