cdn jak będę miała znowu chwilkę w pracy....sorki że tak na raty piszę, ale mam tu sporo pracy...ale jeszcze się za chwilkę odezwę !!
a Ty ładnie pracujesz...

na BB siedzi,no proszę;-)trzeba szefowi powiedzieć;-)

no,a my nie dostaliśmy od tej pediatry zwolnienia,pipa jedna

tak mnie wq..a,że hej...a tak,to szczęśliwa jestem bo szczepienia odbyły się,ale będę Mikiego obserwować,bo po ostatnich zagoroączkował
malenkonawet nie wiedziałam,że MARMIE będą wywoływać@...
kurcze,ja jeszcze nie jadłam śledzi,a chciałam zrobić w oliwie,bo za mną chodzą

...i chyba nie kupię;-)
nie chciałam Cię przestraszyć z tymi cycami,sorki:-(
A ja już porobiłam z grubsza, zaraz Szymcio się obudzi jemy obiady i mykamy na dwór, ja mam dziś straszną ochotę na mizerię, w ciązy też tak miałam

.
Pa
mówisz mizeria?

czyżby...eee,chyba byś wiedziała i pochwaliła się nam tu
Dobra lece poloze sie kolo niuni na kilka minut bo za 1,5 godziny wychodze do pracy :-(
Odezwe sie jutro jak sie wyspie POPOLUDNIU WPADNE
Mam czas ze spaniem do 12 bo nianka do po 12 bedzie :-)
MILEJ RESZTY DNIA JA MOZE POFLITRUJE Z KLIENTAMI W PRACY HEHEHEH
udanego pracowania...yyyyy....FLIRTOWANIA;-)no i oby Oli dała mamie zregenerować siły jutro;-)
no właśnie,wracająć do ciąży....dzisiaj dzwoniła do mnie kumpela z pracy z GRATULACJAMI

...tydzień temu byłam u gina i ta wypisała mi zwolnienie na tydzień,i co wpisała? 2B---->
CIĄŻA
no i fama w pracy,że JA W CIĄŻY ZNOWU!!Już wiem teraz kto to do mnie próbował dodzwonić się w środę,to była moja szefowa,chciała mi pogratulować a zarazem zmartwiła się,jak ja dam radę z dwójką dzieci i to maluchów

...załamka normalnie,nie to że bym nie chiała,ale jeszcze nie jestem gotowa na drugie...
a my po obiadku,dziś kupiłam Mikiemu słoiczek,bo skończyła mi się poietrucha i ziemniaczki,nawet nie zauważyłam i kupiłam warzywka+indyk,bleee fujjj,a Miki szamał...a ja pożarłam wczorajsze resztki gulaszu i kaszy z ogórkami,pychotki...