reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Mi się też dziś sandały rozwaliły...Podobnie jak Wesolutka kupiłam w zesłżym roku laczki ze skóry i teraz wyglądają się już strasznie:zawstydzona/y: az wstyd w nich chodzić...no i wydatek przede mną:crazy:

My po obiadku, spacerku i zakupach:tak: Dzisiaj byly spozywcze i rzeczy dla Stacha, ale polazilam po sklepie wsrod ludzi:-D:-D
Dzieki Magdziunia za link, teraz juz bede zbierac paraony, bo czesto kupuje malemu rzecy w tesco.
Teraz maly kima, ja idecos wszamac i za chwile znowu mykamy na jakis spacer.
Co do butow, to jedne mam takie nie do zdarcia, kosztowaly majatek ale 6 rok w nich pykam i nic sie znimi nie dzieje...A w kwietniu kupilam sobie espandryle w CCC i po 2 tygodniach tata musial je posklejac, a teraz to juz sa gdzies na smietniku. Bardzo lubie buty BATA ale wiadomo jakie tam czasami sa ceny, ale naprawde u mnie zawsze sie sprawdzaja.

Dorota ja siedze cale dnie sama, nauczylam sie "obslugiwac" dwojka i jakos sobie radze, tylko wkurza mnie ze nie ma za bardzo z kim pogadac, u ciebie jest mama wiec jak chcesz cos zrobic to te 5 minut sie nia zajmie, a jak ja chce do kibelka to mlodego w wozek i heja ze mna;)Bo jak traci mnie z pola widzenia to wrzask:tak:;-):rofl2:

Ostatnia edycja:
Mi się też dziś sandały rozwaliły...Podobnie jak Wesolutka kupiłam w zesłżym roku laczki ze skóry i teraz wyglądają się już strasznie:zawstydzona/y: az wstyd w nich chodzić...no i wydatek przede mną:crazy:
O jakiś zły dzień buta dziś czy co ... mnie za to adidaski uwierały :eek:
Też mam budziki skórzane i super się sprawdzają - co prawda kosztowały sporo ale czasem warto wydać te parę groszy więcej a mieć porządny bucik.

My po obiadku, spacerku i zakupach:tak: Dzisiaj byly spozywcze i rzeczy dla Stacha, ale polazilam po sklepie wsrod ludzi:-D:-D
Dzieki Magdziunia za link, teraz juz bede zbierac paraony, bo czesto kupuje malemu rzecy w tesco.
Teraz maly kima, ja idecos wszamac i za chwile znowu mykamy na jakis spacer.
Co do butow, to jedne mam takie nie do zdarcia, kosztowaly majatek ale 6 rok w nich pykam i nic sie znimi nie dzieje...A w kwietniu kupilam sobie espandryle w CCC i po 2 tygodniach tata musial je posklejac, a teraz to juz sa gdzies na smietniku. Bardzo lubie buty BATA ale wiadomo jakie tam czasami sa ceny, ale naprawde u mnie zawsze sie sprawdzaja.
Nie ma za co ... :-)
Mnie się zamarzyły takie buciki z Ecco, ale wiadomo ceny tam takie, że ... ho ho.

No własnie ja niby kupiłam porzadne skórzane...i dupa...moze sie nie rozwaliły ale wygldają na mocno zużyte... A sandałki niby tez skóra ale przecenione na 38 zł wiec moze dlatego mi padły;-)

Może ... a swoją drogą jak się tak często nosi buciki to mają prawo się zużyć.

Teraz jak będą przeceny to napewno się wybiorę i jakiś bucik zakupię.

Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że do jutra muszę złożyć pracę i 6 lipca się bronie. Musze na nieść jeszcze parę poprawek i wydrukować zbindować i zrobić zdjęcia I to wszystko na jutro :szok: Lece
trzymajcie kciuki żebym zdążyła!!!!!!!!!!!!
TO TRZYMAMY KCIUKI:tak::tak:

a to moja niunia dzis DSC01378.jpg

DSC01391.jpg

MAGDASF wiem wiem ze jest mama i bardzo ja doceniam Moze to dziwnie zabrzmi ale ostatnio HHMMM juz od dluzszego czasu strasznie jestem wdzieczna ze mieszkam z mama Zwlaszcza odkad wrocilam do pracy Jak ide na noc a G sobie wypije to ja jestem pewna ze Niunia jest bezpieczna Ze nic sie jej nie stanie bo jest moja mama Jak bym sama z G mieszkala bez niej to nie wrocilabym do pracy Bo nie dalabym rady jej z nim zostawiac jak ja ide na noc :no:
Zaniedlugo bedzie Jasiu jeszcze wiec bede jeszcze bardziej o nia spokojna :tak:

Wiem ze Ty caly czas sama z dziecmi i wielki podziw I dla kazdej takiej mamuski :tak:
Tylko ja dzis jestem taka wsciekla na wszystko I jak G nie wzialby tej dodatkowej roboty Jakby mnie bylo u tego samego szefa Tylko ze u niego gdzies prywatnie to bylby juz od 16 w domu O to mi chodzilo Ale nic Przynajmniej go nie bylo i mnie nie wkurzal swoja obecnoscia :-D
Wlasnie wrocil Niunia juz spi ale boje sie tej nocy Ona taka jest marudna ze juz nie da sie z nia czasem wytrzymac

COS MI SIE WYDAJE ZE ZANIEDLUGO BEDZIE KOLEJNY ZABEK
OBY JAK NAJSZYBCIEJ BO ONA I MY SIE MECZYMY :eek:

Lece zaraz na M jak milosc Wykapac sie i mam nadzieje sie przespac Cos jak niunia mi pozwoli :tak:Aha jeszcze nogi musze golnac Bo chce jutro w kiecce w pracy wystapic ;-)

MINISIA sliczna ta twoja NIUNIA to zdjecie z paluszkiem w buzi REWELACJA :-)

No cos dzis dzien pechowy na buty :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry