Agnieszko z tego co piszesz to rzeczywiście super warunki w tej Klinice macie

Oby udało się tam Tobie urodzić wtedy kiedy nie będzie remontu

No nic musisz poczekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie, może tak jak piszesz odstawisz leki i się zacznie

Waneskę trzeba namówić co by chciała szybciej wyjść :-)
Czarodziejko wprawdzie nigdy nie byłam tam gdzie Twój dziadzio mieszka ale wiem gdzie to jest, okolice Świdnika prawda? Kilkanaście km od Lublina o ile się nie mylę ;-)
Patrysiu kochana nie ma co się smutać, wiadomo liczyłas na córunię, ale drugi syneczek też będzie słodki i kochany! Emocje są, nie da się ich oszukać, ale dobrze że podeszłas do tego rozsądnie, że najważniejsze zdrowa dzidzia

Patrysiu gratuluję Syneczka :-) Fakt, to jeszcze i tak wcześnie na to żeby być pewnym płci, może jeszcze się wszystko zdarzyć, jak u Agnieszki, ale jesli siusiak jest to i tak super

Zobacz Anufifi ma dwóch Synków, Sylwia, Bershka, Pati

Bedzie wszystko dobrze

Ale z zakupami to bym się jeszcze wstrzymała, ja jeszcze nic nie kupiłam dla Maluszka
Bershka ja tez chcę Cię miec na nk :-) ale nie wiem jak Cię znaleźć
Tusia tak dobrze liczysz, ja policzyłam Twoje dni i też mi wyszło 26
Paula ojej dobrze rzeczywiście że są takie miejsca.... chociaz jak o tym pomyślę to smutno się robi na duszy, ale wielu rodziców nienarodzonych dzieci ma dokąd przyjść i uczcić pamięć ich dziecka, dać wyraz tego że ono istniało i jest teraz Aniołkiem, wyobrażam sobie że jest to bardzo ważne ... Paulusia Twój Aniołek zawsze będzie Twoim Aniołkiem, ale już niedługo będziesz nosić pod serduszkiem kolejną istotkę, zobaczysz ...

Tulam mocno..
A co do porodu to wszystko weryfikuje życie, tak jak napisałaś :-) Ja też chciałabym naturalnie, ale najwazniejsze żeby moj Synek przyszedł na świat zdrowy, niezależnie jakim sposobem
Miłego dnia Dziewczyny!