reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
chcialabym podac Hrudzie do oceny sklady 2 kremow, zeby wiec sie nie trudzyc i nie spisywac z opakwoania, to wolalabym skopiowac z netu, ale za diabla nie moge znalezc takiej strony, zeby podany byl sklad! najgorsze jest, ze na stronie nivea(ta marka) tez nie ma:-(
pomocy!

chcialabym podac Hrudzie do oceny sklady 2 kremow, zeby wiec sie nie trudzyc i nie spisywac z opakwoania, to wolalabym skopiowac z netu, ale za diabla nie moge znalezc takiej strony, zeby podany byl sklad! najgorsze jest, ze na stronie nivea(ta marka) tez nie ma:-(
pomocy!

Podaj nazwe to poszukamy o co chodzi.

pomocy!
Z calym szacunkiem...ale nie podejrzewam Nivea o dobre sklady - cala ich seria to takie podstawowe mazidla...no ale ok, napisz to osadze bez uprzedzen:-p

no to prosze o pomoc w szukaniu:
1. odzywczy krem nawialzajacy na dzien (taki rozowawy)
2.regenerujacy krem an noc skora sucha i wrazliwa (granatowy sliuiczek, rozowo-granatowe pudeleczko)

2.regenerujacy krem an noc skora sucha i wrazliwa (granatowy sliuiczek, rozowo-granatowe pudeleczko)
Nie moge nawet znalezc na stronie Nivea tego produktu :baffled:- to z serii nivea natural beauty...te co wyzej polecala Asiek?

Ja mam podobny (dostałam), bo ochronny krem odżywczy i też nie mogłam nigdzie znaleźć składu, a pudełko od razu wyrzuciłam. Nie jestem zadowolona z tego kremu, jak dla mnie za mocno pachnie i w sumie nic mojej skórze nie dał :no:

reklama
Do góry