• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie przejmuj się jak jak twój M zobaczy ile kobiet w ciąży chodzi normalnie po plaży to Ci odpuści zobaczysz:tak:
NO mam nadzieje !!!!
Jarek zaraz robi sie czarny ,ja chocbym siedziala 2 tyg nigdy nie bede taka opalona jak on ....Patryk ma cere po tatusiu i dzieki Bogu ....wiec tylko ja mam problem z opalaniem ....ehhhh wiec oni bede opaleni a ja maka przy nik hahahah REWELACJA :) ale co tam dam rade ...i tak chce powczasowac z rodzinka !!!

NO mam nadzieje !!!!
Jarek zaraz robi sie czarny ,ja chocbym siedziala 2 tyg nigdy nie bede taka opalona jak on ....Patryk ma cere po tatusiu i dzieki Bogu ....wiec tylko ja mam problem z opalaniem ....ehhhh wiec oni bede opaleni a ja maka przy nik hahahah REWELACJA :) ale co tam dam rade ...i tak chce powczasowac z rodzinka !!!
Na szczęście ja mam dobrą do opalania cerę i już opalona jestem ale z tym słoneczkiem do trzeba uważać:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry