23marta
Trójpak ;)
jaki wózek kupiliście? i za ile ze tak spytam heh, bo ja nie mam pojecia jaki kupic...Joł
Uwaga, wczoraj zakupilismy wozek dla naszych szkrabow:-) Strasznie fajnie sie czuje jak kupuje rzeczy dla nich![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jaki wózek kupiliście? i za ile ze tak spytam heh, bo ja nie mam pojecia jaki kupic...Joł
Uwaga, wczoraj zakupilismy wozek dla naszych szkrabow:-) Strasznie fajnie sie czuje jak kupuje rzeczy dla nich![]()
Mam pytanie odnośnie śluzu w ciąży, już mnie męczy codziennie muszę nosić wkładkę, nawet w nocy, tez tak macie ? Śluz jest przezroczysty i bezwonny ale ... męczący :/ ...
Panna Młoda powinna mieć białą a jeśli idziesz na ślub to chyba jasne kolory wskazane:-)
ja tam ubrałabym ecru
My wczoraj odebraliśmy autko z przeglądu i wszystko poza ręcznym mamy zrobione tak więc będę mogła bezpiecznie jeździć za niecałe 2 tygle
Łącznie wydaliśmy w ciągu dwóch miesięcy ponad 2000 na autoale teraz mam pewność,że wszystko jest ok
![]()
jaki wózek kupiliście? i za ile ze tak spytam heh, bo ja nie mam pojecia jaki kupic...
Pocieszylas mnie z ta sukienka, dzieki:-)
jaki wózek kupiliście? i za ile ze tak spytam heh, bo ja nie mam pojecia jaki kupic...

łóżeczko śliczneMarta ja sie zastanawiam nad modelem Peg Perego Duette SW.Podobno miesci sie do Mercedesa A klasy a ja takiego mam wiec chyba nie bedzie taki wielki a i czytalam kilka pochlebnych opini
Masz juz upatrzone łózeczko bo mi wlasnie brat obiecal zebym wybrala do 1000 dwa to on zaplaci no i zastanawiam sie nad tymi ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+SZUF+MAT G-P-K (691578404) - Aukcje internetowe Allegro

Marta ja sie zastanawiam nad modelem Peg Perego Duette SW.Podobno miesci sie do Mercedesa A klasy a ja takiego mam wiec chyba nie bedzie taki wielki a i czytalam kilka pochlebnych opini
Masz juz upatrzone łózeczko bo mi wlasnie brat obiecal zebym wybrala do 1000 dwa to on zaplaci no i zastanawiam sie nad tymi ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+SZUF+MAT G-P-K (691578404) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tez bym poszla w ecry zreszta w 3 miesiacu bylam na weselu i tez mialam jasna:-)

no fakt czasem nie warto przepłacaćTo łózeczko to chcialam zeby mial bok wyciagany ale takie to kosztuje ok 600 zl jedno i musle ze to przesada a brat mowi ze mozna odrecic bo oni tak robili tak wiec wybralam troche tansze