reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Niewiele slyszalam o tej firmie...ale micele(technologicznie skonstruowane czasteczki myjace) moge polecic bo choc nie maja z natura wiele wspolnego to rzezcywiscie ladnie usuwaja zanieczyszczenia, nie podrazniaja i nie powoduja sciagania skory.

Dzięki Hrudzia:-) ja szczerze powiedziawszy też natchnęłam sie na tę firmę dzięki przyjaciółce która mi poleciła ten płyn bo niedrogi i naprawdę dobrze usówa makijaż z oczu a jednocześnie ich nie podrażnia:tak:

reklama
tez sobie chwale balsamy z garniera i z lirene.
hruda- ja dalej bede meczyc o tych kremach bo wlasnie musze kupic nowy na dzien, bo mi sie konczy.
czy ja dobrze rozumiem? zamiast kupowac drogiego z vichy lepiej zrobie jesli kupie tani z bielendy? czy naprawde jest on skuteczniejszy?

tez sobie chwale balsamy z garniera i z lirene.
hruda- ja dalej bede meczyc o tych kremach bo wlasnie musze kupic nowy na dzien, bo mi sie konczy.
czy ja dobrze rozumiem? zamiast kupowac drogiego z vichy lepiej zrobie jesli kupie tani z bielendy? czy naprawde jest on skuteczniejszy?
Trudno orzec bo zarowno i vichy jak i bielenda ma swoje brylanciki a i tez kazdy co innetgo lubi...ale mysle ze moga byc zblizone jakosciowo a przynajmniej w kieszeni ci wiecej zostanie. Z bielendy eco care jest ok i czarna oliwka...a vichy nie probowalam - z zasady:-p;-)

za namowa Hrudzi kupiłam dzis oliwkowe masło do ciała z Bielendy i faktycznie jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak: zastanawiam sie czy inne ich kosmetyki tez sa dobre ,szczerze nigdy wczesniej tej firmy nie używałam..

Hrudzia a tak tu wymieniamy różne firmy a chyba nie padła jeszcze Ziaja:baffled: choć moze się mylę;-) co o jej kosmetykach sądzisz?

Hrudzia a tak tu wymieniamy różne firmy a chyba nie padła jeszcze Ziaja:baffled: choć moze się mylę;-) co o jej kosmetykach sądzisz?
Raczej bardzo proste sklady po ktorych nie mozna sie spodziewac cudow...takie mazidla ale za uczciwa ( niska) cene:-) Stosowałam tylko smietanke i tonik - ok ale bez rewelacji.

reklama
Do góry