aga6671
Mama Hani i Tomka
film dostaniesz na plycie a na pendriva wrzuca zdjecia 3dpoprzednio dal mi tylko zdjecia te z usg na papierze
a teraz maja byc te 3d w wersji cyfrowej
Kurde ale wydrukować by też coś mógł:-)
Jezu ale mnie to oko boli:-

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
film dostaniesz na plycie a na pendriva wrzuca zdjecia 3dpoprzednio dal mi tylko zdjecia te z usg na papierze
a teraz maja byc te 3d w wersji cyfrowej

ja narazie wybieram sie na usg genetyczne w środe ale to jest chyba 2D tak mi sie wydaje a o 3D jeszcze z mężem nie rozmowiealam ale pewnie sie wybiezremy może kolo 30 tyg ciąży
Kurde ale wydrukować by też coś mógł:-)
Jezu ale mnie to oko boli:--
-( 2 apapy nie pomogły, 2 h drzemki też nie! Niech już to ciśnienie podskoczy
![]()
Coś ciszej się ostatnio zrobiło? Mniej piszecie, krócej się nadrabia... ;-)
U nas skwar straszny, prawie nie ma wiatru i pełne słońce. Jak pomyślę, że zaraz muszę jechać na zakupy to aż mi słabo :-( No, ale lodówka się sama nie napełni ;-)
Piszecie o tym teście na glukozę. Można iść bez skierowania? Tak po prostu wejść do labu i poprosić o test? Chętnie bym sobie zrobiła w sierpniu jak przyjadę, bo tutaj to raczej nic takiego nie robią. A nadal brak mi gina na szybko więc i skierowania nie mam :-( Mam nadzieję, że pediatra może to odczytać i zinterpretować wyniki ;-)
No i uciekam na zakupy ;-)
A na czym polega ten test bo coś słyszałam ale pewna nie jestemakozka w kazdym labo mozna bez skierowania zrobic wszystkie badania tylko tzreba za nie zaplacic ... kopciuszka pisala ze to jakas smieszna kwota jest5 zl czy jakos tak ... ja robie wszystkie badania bez skierowania
![]()

A na czym polega ten test bo coś słyszałam ale pewna nie jestem![]()
Dzięki a słyszałam, że obrzydliwa jest ta glukoza do pician apomiarze poziomu cukru we krwii przed wzieciem glukozy i po jej zazyciu ... cos jakby sprawdzenie czy orghanizm sobie dobrze radzi z przyswajaniem cukrow ... tak ja to rozumiem ale czy napewno tak jest to poczekaj na marteona sie na tym lepiej zna
![]()
Dzięki a słyszałam, że obrzydliwa jest ta glukoza do picia