Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm raz po wypiciu mogli mierzyc jak pilas 50 g, ja pilam 75g to dwa razy po wypiciu mi mierzyli, ale i tak chyba jeszcze na czczo powini zmierzyc przed wypiciem, mnie bynajmniej mierzyli na czczo tez

a jak to zrobic zeby nie zjechac przez te 2h bez sniadania ?? bo ja sobiue tego nie wyobrazam tak bogiem a prawda
jak ide na zwykla morfologie to z kanapkami bo juz raz mialam poblem wrocic z laboa mam ledwie kilkaset metrow do domu
ale sniadanie to mus!!!
mea jak wypijesz tyle glukozy to traczej jesc ci sie nie bedzie chcialo, przeciez to sama słodycza jak to zrobic zeby nie zjechac przez te 2h bez sniadania ?? bo ja sobiue tego nie wyobrazam tak bogiem a prawda
jak ide na zwykla morfologie to z kanapkami bo juz raz mialam poblem wrocic z laboa mam ledwie kilkaset metrow do domu
ale sniadanie to mus!!!
nie wiem czy mozna pic chyba raczej nieNiestety woda będzie Ci musiała wystarczyć - można pić
no ja tez robilam jakos wczesnije niz pisza, fakt mnie tez sie tym niemiłosiernie odbijalo cały dzien blehhWitam się.
Wreszcie usiadłam i moczę nogi.
Też mam skierowanie na obciążenie glukozą i pójdę chyba w piątek. CO prawda wydaje mi się, że to troche za szybko, bo czytałam, że robi się między 24 a 28 tygodniem, a u mnie to dopiero 22, ale skoro lekarz już zlecił to trudno. Nie cierpię tej glukozy! Niedobrze mi potem przez cały dzień i odbija mi się. Bleee. W poprzedniej ciąży zgubili moje wyniki i musiałam powtórzyc
Oj, to rzeczywiście nie fajnie.Witam się.
Wreszcie usiadłam i moczę nogi.
Też mam skierowanie na obciążenie glukozą i pójdę chyba w piątek. CO prawda wydaje mi się, że to troche za szybko, bo czytałam, że robi się między 24 a 28 tygodniem, a u mnie to dopiero 22, ale skoro lekarz już zlecił to trudno. Nie cierpię tej glukozy! Niedobrze mi potem przez cały dzień i odbija mi się. Bleee. W poprzedniej ciąży zgubili moje wyniki i musiałam powtórzyć. Myślałam, że się załamię!
nie wiem czy mozna pic chyba raczej nie
Czy Twoje dziecię ma dziś urodzinki? Jak tak to Wszystkiego Naj Naj Naj od e-cioci :-):-):-)
byc moze wode mozna pic, napewno nic słodkiegoO to dziwne. W szpitalu jak chodze na pobieranie krwi to zawsze są babki na test i siostry im pozwalają pić wodę. I siedzą, czekają i piją.
kurcze komp mi pada a nie chce mi się lecieć po kabel - więc chyba do juterka w takim razie.