Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie już szkoli mama jak mam gotować ale na szczęście nie mam dwóch lewych rąk do gotowania. No i mój przyszły mąż stawia na mięso w każdej postaci więc tak źle nie będzie:-) nie jest wybredny i marudnyja uwielbiam gotowac, wymyslac, eksperymentowac i najlepeij jesc to co dobre i szybko sie robi![]()

Mnie już szkoli mama jak mam gotować ale na szczęście nie mam dwóch lewych rąk do gotowania. No i mój przyszły mąż stawia na mięso w każdej postaci więc tak źle nie będzie:-) nie jest wybredny i marudny![]()
ja dzisiaj planowałam pizze- bardziej dla siebie i dla dziecka, ale jest zimno- taki wykręt i nie za bardzo chce mi się robić, chyba skończy się na kotletach z piersi- już wyjęłam z zamrażarki mięso,moj je tylko mieso albo jakies maczne rzeczy ... warzyw wcale!!!
a j mam pomyslana obiad (chyba w sobote bo wczesniej nie dam rady) zrobie pizze
![]()
O też lubie robić i jakie fajne grube ciasto wychodzi:-) a dodatki każdy dobiera jakie chcę-lepsza niż w pizzerimoj je tylko mieso albo jakies maczne rzeczy ... warzyw wcale!!!
a j mam pomyslana obiad (chyba w sobote bo wczesniej nie dam rady) zrobie pizze
![]()

Ło mój prawie sałatek nie tyka jedynie jako dodatek i to w małej ilości:-)ja dzisiaj planowałam pizze- bardziej dla siebie i dla dziecka, ale jest zimno- taki wykręt i nie za bardzo chce mi się robić, chyba skończy się na kotletach z piersi- już wyjęłam z zamrażarki mięso,
co do tatusia to uwielbia warzywa i sałatki , nie przepada w przeciwieństwem do mamusi i synka za mięsem-
mea- co z tym zamkniętym wątkiem, który to jest? ja bez problemu mogę wchodzić na wszystkie, może zwyczajnie go nie widzę
kiedyś rozmawiałyśmy aby zamknąć album, ale tam też mam podgląd na wszystko - dziwna i tajemnicza sprawa
No ja też się nie mogę tam dostać choć bym chciała:-)monia musisz poczekac na Joanne!!! nie wiem czy gdzies nie wyjechala ... tylko ona moze ci wyslac zaproszenie !!! tam jest wlasnie album zalozony i nasze namiarny na nk itd ... uzbroj sie w cierpliwoscmoze Asia ma meza i dlatego do nas nie zaglada
![]()