Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Spać nie mogłam, chodzić nie mogłam. Cieszę się, że to już za mną.
. Ale czas leci....
mam to samo..a siary najwięcej mam rano.. i do tego mi tak się dziwne skóra łuszczy.. oOa mi wręcz przeciwnie i męczące to jest bo jeszcze troszeczke i DD będzie albo i E![]()

No to porazka tylko z czym on to miesko zjada? Tak z niczym? Bo jesli Ty jesz tylko warzywka a on tylko miesko wychodzi jeden obiadek, ktorym sie dzielicieGogana wszystko fajnie, tylko że mój mąż nie zje warzywa ja z kolei nie mam smaka na mięso
więc dwa obiadki muszę zrobić.
- jakie to ekonomicze!!!moje samopoczucie jest ok tylko jutro wizyta usg i troche sie boje trzymajcie za mnie kciuki a właściwie za moje maleństwo bo ginio na ostatniej wizycie zauważył jakąś plamke na półkuli muzgu :-(Mazia a jak twoje samopoczucie bo ja nawet wybralam sie nad morze w weekend co prawda lezalam w cieniu ale zawsze cos

mam nadzieje że więcej nie będzieNo to mnie uspokoiłaś. Będę mogła chociaż to zrobić sama ;-)
A mi do tej pory raz tylko badali krew i dwa razy poziom żelaza, raz mocz na obecność jakichś białek i dwa razy ciśnienie. I to wszystko. Wizyty mam zaplanowane: do 20 tygodnia jedna, 20 - 30 raz na miesiąc, potem 2 razy na miesiąc i w ostatnim miesiącu co tydzień. Czuję się traktowana po macoszemu nieco... Chyba będę musiała zrobić sobie listę badań i wyszukać lab, w którym zrobią mi wszystko bez skierowania ;-)