A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
ja tak mialam,moze po prostu sie przemeczylas
wszystko bedzie okDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
wszystko bedzie okPAULA długo długo już na BB jestes:-)dziękuje;-)kciuki za wyniki![]()
i teraz jestem tu i tam :-) z tym że więcej tu bo na tamto forum mam zablokowany dostęp w pracy (nie wiem dlaczego) a w domu nie mam czasu tak pisać 
odezwij się kochana!! 

miłych pogaduszek z koleżanką :-) ja mam tak samo jak Ty że lubie być tam gdzie mój M
:-)

mam miec usg to od razu mnie zbada. na razie dużo leżę i odpoczywam,czytam książkę
Wpadłam na chwilkę Wam powiedziec to. O 16:15 obejrze sobie na tvn style Nigella expresowo
Uwielbiam tą kobietke i sposób w jaki gotuje
ale taka jest prawda, tutaj jest ok ale z M najlepiej :-)
Buziaki
Nie spodziewałam się w ogóle, a dostał taki sliczny misiowy kombinezonik z kapturkiem, taka krówka
Biały w czarne łaty krówki, na stópkach krowie łapki, a kapturek to łepek krówki z oczkami i uszami
Heheh śmieszny, z firmy Early days 0-3 miesiące. Przyda się na zimowe wypady 
o której masz to usg? nadal masz ten podbarwiony śluz? dobrze że odpoczywasz
może to z przemęczenia bo przecież nalatasz się za Filipkiem
koniecznie daj znać jak już wrócisz od lekarza!
:-)
nic nie pisała....zniknęła tak że zaczynam się martwić :-(
no cuduś mój słodki