reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Moja mi coś tłumaczyła że jeżeli warga jest rozszczepiona to na usg usteczka (zazwyczaj u góry) tworzą coś na kształt trójkąta. Na zdjęciu z Twojego usg tego nie widać tak że na pewno jest wszystko oki :tak:

reklama
Super:) Dzięki:)
Nie dziwię się, że Mała tak mnie kopie jak nie ma tam u siebie zbytnio miejsca:D
Aha wody płodowe mi też ginka sprawdzała i są OK.
I co zauważyłam dopiero teraz - ale wstyd hehe - że Perła zmieniła pozę i już nie jest główką w dół jak na dwóch wcześniejszych usg:D

Super:) Dzięki:)
Nie dziwię się, że Mała tak mnie kopie jak nie ma tam u siebie zbytnio miejsca:D
Aha wody płodowe mi też ginka sprawdzała i są OK.
I co zauważyłam dopiero teraz - ale wstyd hehe - że Perła zmieniła pozę i już nie jest główką w dół jak na dwóch wcześniejszych usg:D
No wiesz najbardziej oczywiste rzeczy są czasem najmniej zauważalne :tak:

Ja dopiero chłonę z wrażeń:D Za każdym razem tyle info dostaję, że potem właśnie o blahostkach się nie myśli i nie zwraca na nie uwagi:)

Lilijko mam dla Ciebie płytkę (przewijanie, masaż, karmienie), kremik próbkę na odparzenia i książeczkę - kiedyś o tym pisałam, chcesz?

Georgino jasne, że chcę!Pisze adresik na pw:-)
Cieszę się wraz z Tobą na dziewczynkę:-)Coś ostatnio dziewczynki nam się sypią:-)
Ja od rana znów się źle czułam..znów zatykanie i skurcze..nawet po Isoptinie..tak serce łupało..Potem około 14-stej wzięłam u Babci 2 magnezy..w domu jeszcze jeden..i tfu tfu odpukać..na dzisiaj przeszło!!!!Jej jak dobrze móc oddychać!!!Zobaczymy jutro..zrobię eksperyment..wezmę rano znów Isoptin i jak do wieczora nie przejdzie odstawię dziadostwo i bede magnez łykać tylko..jesli to on tak pomaga-ale w wysokiej dawce.

Ostatnia edycja:
Kochana nie musisz się odwdzięczać w żaden sposób, ja dostałam to dziś drugi raz, więc zupełny przypadek, ale zaraz o Tobie pomyślałam:))

no cos same dziewczynki mi tez ostatnio julka wyszla chociaz munka podejrzewalismy:) w poniedzialek kolejne usg i znow sprawdzanie miedzy nozkami krupcie czeka:)

reklama
dziewczyny przepraszam ale nie mam czasu wpadlam powiedzie czesc i milego wieczorku,a tak to czy was tez boli dul brzucha bo ja tak mam coraz czesciej

Do góry