reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja ciągle obstawiam Akjax Mariner
3w1 Wózek MARINER gondola + spacerówka + fotelik (724517572) - Aukcje internetowe Allegro
lub Jumper
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK 0-11kg+parasol-wys 0 (725510274) - Aukcje internetowe Allegro
lub Titi Triton
TITI TRITON 3w1 wysyłka gratis wielofunkcyjny (735958010) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo przystępne , 3w1 , duża gama kolorów , pompowane koła .. wygodne w prowadzeniu dzięki mniejszym 2 przednim kołom ... żyć nie umierać .
Pierwsze dwa bardzo mi się spodobały;-) Tylko musiałabym je jeszcze na żywo zobaczyć może spotkam w sklepie;-) ale na razie ten chicco najbardziej mi przypadł do gustu:-)

To fakt kazdy ma inny gust co do wygladu. Ja naprzyklad nie cierpie takich wozkow http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=59&products_id=760&<osCsid>

Jeszcze przy sprawdzaniu wozka dobrze jest wziasc ze soba jakies roczne dziecko i wlozyc do wozka i wtedy sie przejechac. Czesto jest tak ze wozek jest super jak dziecko jest male i malo wazy a puzniej ciezko nim ruszyc. Ja pierwszy wozek mialam firmy silver cross o taki Linear Freeway Stroller Pistachio - The Safety Superstore's BabyProofingPlus.com jak moj maly byl malutki to byl super wozek a puzniej to masakra.

Ja ciągle obstawiam Akjax Mariner
3w1 Wózek MARINER gondola + spacerówka + fotelik (724517572) - Aukcje internetowe Allegro
lub Jumper
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK 0-11kg+parasol-wys 0 (725510274) - Aukcje internetowe Allegro
lub Titi Triton
TITI TRITON 3w1 wysyłka gratis wielofunkcyjny (735958010) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo przystępne , 3w1 , duża gama kolorów , pompowane koła .. wygodne w prowadzeniu dzięki mniejszym 2 przednim kołom ... żyć nie umierać .

Mi najbardziej sie podoba ten Tako

Pierwsze dwa bardzo mi się spodobały;-) Tylko musiałabym je jeszcze na żywo zobaczyć może spotkam w sklepie;-) ale na razie ten chicco najbardziej mi przypadł do gustu:-)

Marinera trudno znaleźć w sklepach . Najpewniej chyba u bezpośredniego producenta w Częstochowie . Natomiast Tako Jumper jest dostępny raczej w każdym sklepie z wózkami . No ale dla mnie atutem Marinera jest cena :) A Titi Triton ma nadruk słodkiej owieczki ^,_,^

Szanuję zwinność, lekkość i trwałość i inne fantastyczne zalety wózka, ale brzydki jak fix moim zdaniem ;-) wygląd jest również dla mnie ważny, a i do tego tyle za wózek bym nie dała

Święta racja dziewczyny :tak: Jakie my jesteśmy mądre i genialne hahah nie damy sobie byle gówna wcisnąć bo niby jakiś tam wózek jest taki rewelacyjny bo drogi no i firma porządna sratatata :-D Prawda jest taka, że akurat w przypadku wózków kosmiczne ceny raczej nie mają wiele wspólnego z ich jakością, bo co niby ma mieć lepszego taki wózek niż mój za 900zł?! Skoro ma wszystkie zalety o jakich można zamarzyć :-) Poza tym myślę, że warto również sobie obczaić w sklepie wymarzony wózek, wypróbować go i wedy na allegro poszukać używki, bo wydaje mi się, że raczej nie będzie bardzo wysłużony- w końcu nie jeździ się takim wózkiem całymi dniami i po jakiś wertepach :p To nie terenówka przecież heheh

Święta racja dziewczyny :tak: Jakie my jesteśmy mądre i genialne hahah nie damy sobie byle gówna wcisnąć bo niby jakiś tam wózek jest taki rewelacyjny bo drogi no i firma porządna sratatata :-D Prawda jest taka, że akurat w przypadku wózków kosmiczne ceny raczej nie mają wiele wspólnego z ich jakością, bo co niby ma mieć lepszego taki wózek niż mój za 900zł?! Skoro ma wszystkie zalety o jakich można zamarzyć :-) Poza tym myślę, że warto również sobie obczaić w sklepie wymarzony wózek, wypróbować go i wedy na allegro poszukać używki, bo wydaje mi się, że raczej nie będzie bardzo wysłużony- w końcu nie jeździ się takim wózkiem całymi dniami i po jakiś wertepach :p To nie terenówka przecież heheh

Te BabyActiv też sprawdzałam w sklepie i kurde wózek za 900 zł, a jeździ cud, miód :-p Kręciłam sobie nim w miejscu jedną ręką hehehe tylko muszę się do tych kółek przekonać ! ale widziałam już na allegro,że te małe teraz też robią pompowane więc może jak będą ciut większe wtedy to mnie urzekną :):-)

właśnie oglądałam sobie wózki na Allegro i trafiłam na ten...
BUGABOO CAMELEON+2 KPL.WKŁADEK - POLSKA GWARANCJA (723937218) - Aukcje internetowe Allegro

No ja bym w życiu tyle kasy na takie coś nie wydała...

Ohydka, ale i tak tanio!!Moja ciocia z USA opowiadała, że tam wszystkie "liczące" się mamuśki muszą mieć Bugaboo i to z najnowszej kolekcji i z wszystkimi bajerami, inaczej już się tak nie liczą :szok: a ja się zastanawiałam co to za super wózek musi byc no i mam odpowiedź-nic ciekawego:-D

reklama
Ohydka, ale i tak tanio!!Moja ciocia z USA opowiadała, że tam wszystkie "liczące" się mamuśki muszą mieć Bugaboo i to z najnowszej kolekcji i z wszystkimi bajerami, inaczej już się tak nie liczą :szok: a ja się zastanawiałam co to za super wózek musi byc no i mam odpowiedź-nic ciekawego:-D

No fakt duzo osob ma bugaboo, ale jeszcze wiecej to jezdzi tandetami takie jak Graco:-D Nigdy w zyciu bym tego wozka nawet za darmo nie chciala.

Do góry