mika85
podwójna mama ;)
ja też się denerwuje, ale na męża że goląda to i nie wie co się dzieje dookoła niego tak jest zapatrzony w ten mecz ;-)kurde ale sie denerwuje na meczu sietkarzy ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też się denerwuje, ale na męża że goląda to i nie wie co się dzieje dookoła niego tak jest zapatrzony w ten mecz ;-)kurde ale sie denerwuje na meczu sietkarzy ...
ja też się denerwuje, ale na męża że goląda to i nie wie co się dzieje dookoła niego tak jest zapatrzony w ten mecz ;-)
no nie dziw sie bo to cholernie wazny mecz byl!!!!!
ona uwielbia mecze w siate, kiedyś też lubiłam oglądac ale jak była jeszcze stara kadra, Murek, Papke, Gołaś Jak bym mame słyszałaona uwielbia mecze w siate, kiedyś też lubiłam oglądac ale jak była jeszcze stara kadra, Murek, Papke, Gołaś
[*]
A teraz z innej beki: zawiodłam się na USG 4 D, miało być nagrane 30 min. na płycie a facet nagrał mi 16 min :/ w dodatku jakość taka, że szkoda słów chociaz przeziornośc miałam bdb. Jedyne co bardzo dobrze dostrzegłam to nosek, usta (męża!) rąsie i stopki które wpychał do buzi :/ jakość reszty nie powalająca, już lepiej widziałam na zwykłym usg
bleee...Dobra cwaniary, !
Bo ja się pochwalić zapomniałam, że dziś mi się zemdlałona tym etapie ciązy to mozliwe ?
sprzatałam sobie (sama w domu) poczułam mokry pot zimny ciurkiem ze mnie sie leje ...... zdażyłam dojśc do lóżka i film mi sie urwał, chyba na jakieś 10 mini nie wiem czy sie tym martwić czy nie ..... nie przeciażałam się ,
:-)moze nie byla planowana tak szybko ale nigdy nie zalowalam.W sumie pierwszy cykl po slubie byl wpadka ale taka niezabezpieczona;-)