K
reklama
K
Kinga85
Gość
no coś Ty przecież to niemożliweKinga a moze to jednak fasolka u Ciebie sie zagniezdza i dlatego masz takie zmiany hormonow??cos mi tu pachnie kolejna fasolka:-)oj wysyp mamy widze:-)

u mnie dopiero 14d.c.
od 16go zaczeły mi się dni płodne...
ale co z tego.....

T
Tusia.
Gość
anufifi-gratulacje.
kinga-;-)nie smutaj się
bershka-cudownie że z kubusiem jest już dobrze.
całusy od e-cioci;-)
kinga-;-)nie smutaj się
bershka-cudownie że z kubusiem jest już dobrze.
całusy od e-cioci;-)
K
Kinga85
Gość
P
patrysia*
Gość
Dziewczynki jestem na tym forum od początku moich starań o dzidzie , przeżywałam tu wszystkie swoje upadki i małe wzloty, nauczyłam się tyle , że nie sądziłam , że moja głowa jest w stanie tyle przyswoić...dlatego też muszę się wam pochwalić moim wynikiem BETY
Zobacz załącznik 165862
Boję sie cieszyć , bo lekarz mówił mi wyraźnie że do 12 tygodnia u mnie wszystko sie może wydarzyć ...ale nie potrafie nie cieszyć.....
Proszę wspomnijcie o "NAS" w modlitwie
Kurcze no udało mi sie !!!!!!!a traktowałam ten cykl jako ostateczny ...
wiecie co????? termin wychodzi w dokładnie w moje urodzinki3 czerwca
oby tylko wszystko było dobrze
nie pamietam i chyba nigdy sie tak nie uryczałam ze szczęscia jak dzisiaj ...czego świadkiem jest BEti bo szlochałam jej do słuchawki![]()

KINGA oj no troszku nie za fajny humorek

Anula kochanie tutaj też napisze jak baaaaardzo się cieszę!!! :-):-):-)matko kochana, czekałam na wynik jakby to miał być mój:-)
oświeżałam strone z wynikami jak głupia:-) pół godz prawie spóźnienia mieli, ale się opłaciło:-):-)
Margarittko ze starej gwardii jeszcze Ty zostałaś:-):-):-)
Kiki rybko, widziałam foteczki jest cudna!!!:-):-) czuje się świetnie jak narazie, jak nie zafasolkowana, ale zobaczymy co będzie dalej;-):-)
no i jeszcze się pochwale, że teraz poszło w drugą stronę i też wiedziałam pierwsza o Becie Aniuli:-)
całuski dla wszystkich:-)
oświeżałam strone z wynikami jak głupia:-) pół godz prawie spóźnienia mieli, ale się opłaciło:-):-)
Margarittko ze starej gwardii jeszcze Ty zostałaś:-):-):-)
Kiki rybko, widziałam foteczki jest cudna!!!:-):-) czuje się świetnie jak narazie, jak nie zafasolkowana, ale zobaczymy co będzie dalej;-):-)
no i jeszcze się pochwale, że teraz poszło w drugą stronę i też wiedziałam pierwsza o Becie Aniuli:-)
całuski dla wszystkich:-)
Kinga mam dla Ciebie przepis na chandrę : sluchaj i się ucz : wypij dwa porządne driny 
zaprowadź M do sypialni i po sprawie
A ja wracam od Kubusia, po tym jak go widziałam po operacji w Opolu miałam dzisiaj dusze na ramieniu. Kubuś był ponad tydzień pod respiratorkiem i w głebokiej w śpiączce wiec nastawiona już na to wchodzę na OIOM patrzę i oczom nie wierzę

Kubuś bez respiratorka, bez inkubatorka, leży sobie w łożeczku i uśmiechy mi śle 
no myślałam, ze to nie moje dziecko aż spojrzałam na kartke z imieniem i nazwiskiem 

nie sądziałam, ze tak szybko bedzie wybudzony i taki ...no sama nie wiem jak opisać....taki rzeźki !!! Poza tym w ogóle nie płakał, patrzył na mnie i słuchał co mówię co chwile obracajac głowe w prawo i w lewo. Jestem z niego bardzo dumna.
Młody jeszcze szaleje a ja tak chciałam miec wolny wieczór ;-):-)

A ja wracam od Kubusia, po tym jak go widziałam po operacji w Opolu miałam dzisiaj dusze na ramieniu. Kubuś był ponad tydzień pod respiratorkiem i w głebokiej w śpiączce wiec nastawiona już na to wchodzę na OIOM patrzę i oczom nie wierzę

Młody jeszcze szaleje a ja tak chciałam miec wolny wieczór ;-):-)
Paula25
szczęśliwa :)
Bershka bardzo się cieszę że Kubuś lepiej się czuje :-):-):-) niech szybciutko wraca do zdrowia i do domku 
:-) ale powiedz mi kochana co tam z Twoim krwawieniem??? byłaś u gina?
Kinga nie smutaj się
Buźka dla Ciebie
Anufifi odpoczywaj dużo, łykaj luteinkę i wszystko będzie dobrze zobaczysz

Trzymam kciuki!!!

Kinga nie smutaj się

Anufifi odpoczywaj dużo, łykaj luteinkę i wszystko będzie dobrze zobaczysz

reklama
Krwawienie zmniejszyło się, czyli to moze rzeczywiście okres jest. Dzis koleżanka powiedziała mi, ze miała podobną sytuację z pierwszym jej dzieckiem bo tez było w szpitalu i przez to wszystko dostała szybciej okres bo nie karmiła tylko odciągała laktatorem. A i przyszło awizo dzisiaj do skrzynki więc może w końcu to latator
jutro będe wiedzieć. Jutro też jadę sobie zrobić włoski
w końcu musze się jakoś odstresować, co nie 

zmykam i buziole a i jeszcze miłego weekendosu życzę
pa

zmykam i buziole a i jeszcze miłego weekendosu życzę
pa
Podziel się: