Dzień Dobry :-)
Gosia też się cieszę że i u Twojego Syneczka wszystko dobrze :-) ja nie miałam teraz usg i nie wiem ile Mały waży i jak jest ułożony

ale wczoraj chyba się jakoś przekręcił bo o mało nie zemdlałam jak to poczułam i potem cały czas mi wysadzało "górkę" przy pępku a nie jak zawsze z boku
Co do wagi to nie martw się bo idziemy łeb w łeb, ja też dokładnie 2,8 kg przytyłam od ostatniej wizyty

już 11,8 do przodu...ale nie przejmuję się

u nas trzeba mieć skierowanie do szpitala, bo jakby mnie coś złapało wczesniej to muszę to mieć ze sobą, napisał mi ginek na tym skierowaniu "Proszę przyjąć do porodu"

Tych nocy to Ci nie zazdroszczę..

ja mam jedną lepszą, drugą gorszą, dzisiaj była ta gorsza

jeszcze nie wiem co mi jest bo jak leżę na prawym boku to boli mnie żebro któreś, nie wiem co to jest, czy mięśnie naciągnięte czy co...w każdym razie nie dam rady uleżeć na prawym boku, więc zostaje tylko lewy, bo jak nieświadomie przekręcam się w nocy na plecy i tak śpię, to zaraz budze się z mega bólem brzucha ...
Na wynik z paciorkowca mam czekać 3 dni
Gosiu mi nic takiego ginek nie mówił o ruchach. Chyba bym zwariowała żeby cały czas te ruchy liczyć i czy na pewno są w odstępach nie więcej niż 2 godziny..weź ile to stresu
Podgrzewacz już mi przyszedł, jestem zadowolona, ten wkład rzeczywiście się wyjmuje jak Dziewczyny pisały, więc myślę że nie będzie problemu z butelkami. Butelek jeszcze nie mam, ale wiem że już sa wysłane - pewnie dojda jutro. A smoczków nie mam - jakie Ty kupujesz??
Gosia a jaki masz kombinezon dla Małego? Już kupiłaś? Jeden czy więcej i jaki rozmiar?
Kiki oj tak już niedługo

:-)

chciałabym żeby mój Sebuś był taki spokojny jak Twoja księżniczka, tylko jeść, spać i w ogóle nie płakać
Bershka jeszcze kilka dni , musisz wytrzymać, najwazniejsze że Kubuś zdrowieje i będzie z Wami cały i zdrowy sobie w kołysce leżakował, nie martw się
Royanna czekamy na dobre wieści z wizyty
Patrysia super że i u Twojego Synka wszystko oki :-) kurcze i u Ciebie główką w dół, a ja nie wiem jak moje dziecię jest ułożone

Paula huśtaweczka czadowa! :-)
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dnia