Paula25
szczęśliwa :)
Kochana ja mieszkam w PrzasnyszuA pochodzę z Mławy
![]()
Oj to coś mi się pokręciło ;-) ale w sumie Pszasnysz też niedaleko W-wy

Kubuś wczoraj miał wysoką gorączkę :-( oby to nie był znowu cholerny gronkowiecdzisiaj miała być rekonsultacja co do rozkarmiania go ale przy goraczce to nie wiem czy nie bedą chcieli poczekać..ech... teraz jak synek jest pzredszkolu mogę wcześniej jeździć do szpitala na 12 tą bo od tej pory są wizyty dopiero.
Bershka życzę dużo zdrówka dla Kubusia!!!

@ 3-4go i juz sie nie moge doczekać bo świruje przez nią. chce juz nowy cykl w którym bedziemy sie starać z mezem o bejbika ;-(((( buuuu uuu
Kinga 4 październik już niedługo

PAULA co do smoczka to sukcesopłacvało się mieć cały dzien płaczka nad głowa bo teraz jak mu wezme to jest spokój no tam czasem się upomni ale ja zaraz czymś go zajme i super tak do wieczora bo jak już jest taaaaki śpiący to prosi o niego i mu daje mleczko i nie minie 5 jak już śpi
na noc to może brać dobrze że na dniu nie używa go i tak z czasem i na noc nie będzie brał
![]()
Patrysiu dzielny chłopczyk

A dzisiaj odebrałam wynik posiewu na paciorkowca, ale nie obczajam jak mam ten wynik interpretować![]()
Pyszczek trzymam kciuki za pozytywny wynik

ja po wizycie.ciąża potwierdzona z usg 6tydz.
ale niewiele bylo widac pęcherzyk,ciałko żółte i zarodek 3mm.
kazała mi przyjśc aż za miesiąc
te 3mm.to kropka jak na końcu zdania.
czy nie powinno być cos więcej widać?
ale ona powiedziala,że ok i wczesna ciąża.
nie założyła jeszcze karty ani nie dała na żadne badania.:-(
Tusia trudno coś zobaczyć w tak wczesnej ciąży, niektórzy ginekolodzy to nawet odsyłają i karzą przyjść później, najważniejsze że ciąża potwierdzona i teraz fasolka będzie sobie rosła!

Ah!! i czuję już pierwsze ruchyniesamowite uczucie jak bejbik tak smyra od środka:-) Wprawdzie takie delikatne ale wiem, że to on bo pod pępkiem w tych rejonach mnie tak smyra
Agniesiak gratuluje ruchów :-) prawda że fajne uczucie? 

Kochana czuje sie b. dobrze.....o niebo lepiej niz w poprzedniej ciązy...jakos oszczedza mnie to dzieciatko!!!!
Tylko czasem jak za duzo zrobie plecy dają znac o sobie...ale to normalne!!!!!!
Czarodziejko cieszę się że tak dobrze znosisz ciążę
życzę dalej takiego stanu

A ja dziś podrzucałam synka i przez to jajnik zaczął mnie z jednej strony boleć jak cholerka... powoli przechodzi na szczescie, cholera niech ta @ juz przyłazi bo mnie szlag trafi!![]()
Kinga ja nie chciałam już Ci nic mówić....ale mnie tez przed ciążą bolał jajnik ;-)
no i po wizycie:-) mały cudek jest, serduszko pięknie bije, a mężo asystował dzielnie:-)
termin na 25 maj 2010:-)
dostałam na badania w tym na hiv nawet, także jutro z rana na wszystkie polece:-)a tu mój mały cudek:-)
Beti cudna fasolka!!!! :-):-):-) niech zdrowo rośnie!!!