reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

My byliśmy dziś na zakupkach, oddałam buciki do naprawy (obcasy)
W sumie nic dla siebie nie kupiłam tylko body dla małego.
Ale lody zaliczyliśmy:)

A po południu chyba palca u nogi złamałam bo mnie rwie cała noga i zsiniał mi.
Zachaczyłam o fotelik Bartka do karmienia:no:

Zmykam powoli spać bo rano trzeba wstać:-):-):-):-)

reklama
Hej witajcie, babencje,
My już prawie zdrowe..
Wczoraj byłam na zebraniu komunijnym i komunia Karoliny będzie 15go maja więc tak jak obstawiałam:tak:
A jutro wizyta u dentysty z Karoliną
No i jeszcze parę dni i w końcu M wraca:tak:

Oglądałyście dziś siatkówkę???? Piękny mecz:tak:
o matko to cie teraz czeka szykowania na komunie. Ale ciekawa jestem jak to u was wygląda;-)
Ahhh jutro decydujacy mecz!!!!!
witam my mieliśmy dzień wolnego od góry, ale tylko dlatego ze pojechaliśmy po buty dla młodego, bo już wyrosł ze swoich które nosił. Więc mamy i buty i kapcie, nie wiem czy nie kupić jakiś mu lżejszych na cieplejsze dni, bo te są całe ze skórki i nie tak niskie jak te co miał takie adidaskowate??? a z drugiej strony już idzie ku zimniejszym dnią.
Nicola sto lat w dniu twojego święta
Mój jak narazie nosi takie zwykłe do kostki i mu noga się noga strasznie poci:eek:

eee a moze przejedz sie na przeswietlenie???
Ja wpadlam sie pozegnac i zyczyc kolorowych snow:)
Poczytalam troche wszytkich wateczkow(krcze jak to wciaga:shocked2:).
Niestety dzien sie konczy, tak dlugo czekalam na tego 30 a tu juz prawie po.....Ciesze sie ze udalo mi sie spedzic calutki dzien z mala.Nastepne urodzinki...za rok....:((((

No tak tyle czekania a tu trach i już po:tak:

O rety...moja jakis czas temu ważyła 11kg:eek:
Chociaż już nie jest tak pulchniutka, wiecej się rusza więc juz ianczej wygląda. Musze kupić baterie do wagi to się zobaczy ile teraz ma królewna.

A ja niedługo kończę i do domku;-)
Jeny ja mam problemy oliwke nosic Dla nie ciezkie sa te 9 kg :-D
Ja niedlugo po dzieci do szkoly ide i znow mlyn do 19 ehh ;)
A ja jutro do pracy na 10 do 12 :)
2 godzinki To fajnie :tak:Nie wiem czy mi gdzies umknelo ale napisz mi gdzie pracujesz? co robisz?
To chyba jak kazda z nas :) kazda wklada tyle serca w ta imprezke i czeka na reakcje maluszka czy bedzie sie podobalo czy nie;-):tak::-D:-D
Agus nie ma sprawy kazdy pazdzioszek otrzyma zyczenia :tak::tak::tak:
A ja sie wlasnie dzis zastanawialam o tych zeczeniach Chyba o nas zapomnicie bo my dopiero 30 pazdziernika :-p:cool2:

Sprawdz sobie co masz z tym palcem Bo jesli zlamany to to nie sa przelewki Powidzenia

AGA no to fajnie do soboty juz niedaleko i doczekacie sie swojego balu:tak:

Ja sie wkurzylam bo mowilam babce co uklada grafik ze 30 oliwka ma roczek to wlepila mi 30 ze pracuje do 20:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
A goscie poumawiani na 16 :wściekła/y:Gadalm z chrzestna bo glownie ona pracuje na zmiany i raczek odprawimy w srodku tygodnia w srode 28 pazdziernika:rofl2:
Ja po pracy Jutro wolne ale pelno planow na jutro wiec bedzie sie dzialo hihih

minisia a dzieciaczki chodzą do jakiejś polskiej szkoły czy jak to wygląda?
natusia oby to nie było złamanie

młoda nas wymęczy z usypianiem wieczornym, im bardziej zmęczona tym bardziej chce hulać :confused2: w dzień przy drzemkach bezproblemowo zasypia szybciutko a awieczorem masakra
u nas fajnie z ciuchami bo mamy wielki rynek który jest jak olbrzymi ciucholand, głównie nówki i prawie nówki ;-) znanych firm i trochę używanych, od roku jest zadaszony więc tylko jechać i grzebać, super sprawa i w niskich cenach :tak:

Dzien doberek:-) Pogoda u mnie piekna....ciemno, zimno, deszczowo i pochmurnie:eek::eek: Nic tylko w wyrku lezec...
Maly oglada cbeebies, ja pije kawke i juz chce zeby ten dzien sie skonczyl:sorry:

Weszlam na pazdziernik 2009...i az motylko w brzuchu mialam...ale fajnie bylo, i naprawde takie forum to super pamiatka.

Ostatnia edycja:
Mirabelka pamiętam jak pisałaś o tym ciuchlandzie:tak: Współczuje wieczornego usypiania:sorry:

Ahh u nas dziś mokro choć zaczyna przedzierać się słonko a mi się nic nie chce. Nawet pisać na klawiaturze. Najchętniej bym poszla spać bo jestem mega nie wyspana:confused2: Kto mi posprzata i pomyje gary:cool:

MIRABELKA u nas jest tak samo W dzien nie ma problemu z zasypianiema na noc to czasem jest masakra :-(
Dziewczyny ja powinnam medal dostac za niespanie Dzis polozylam po 24 Zawsze jak wracam z pracy spac mi sie nei chce :-(Wiec polozylam sie po 24 a zasnelam dopiero o 3 Bo albo Oliwka albo ja sama zasnac nie moglam :wściekła/y: A od 5 najpierw byl wielki ryk oliwki a pozniej bawila sie juz na puzlach i lazila po calym mieszkaniu Wiec spalam 2 godziny O 6,30 Poszlysmy spac i spalam az godzine Masakra Od jutra mam ranki az sie boje jak te nocki beda wygladaly Bo na popoludniu jak ide to sie jeszcze drzemlam a tak? Teraz jak tylko Oli zasnie wieczorem to ja zaraz za nia :tak:
Dzis ide zobaczyc malego dzidziusia Siostra mojej przyjaciolki urodzila 2 tygodnie temu :tak:
MILEGO DNIA widze ze wiekszosc nie ma nastroju dzis:crazy:

reklama
Do góry