Tobie tez podesłałamOjoj ja tez bym chciala bardzo na ten zamkniety mozna?zaraz napisze jak minal dzien ale ledwo WAS dzis nadrobilam
reklama
Tez ogladamOglądam ! niezłe agentki..zeby nie wiedziec z kim sie dziecko ma
![]()
karnitynka1982
Fanka BB :)
Dziekuje super ciesze sieTobie tez podesłałamjak wszsytkie to wszystkie a co !
![]()
Witajcie,
W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.
Zdjęcia na zamkniętym.
Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!
PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel !

GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!
PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel !![]()
a ja za szykowanie torby do szpitala !!!!!! Tymbardziej ze jednego wczesniaka juz mam !

Az mna potrzepało !Ale nie ma co dziewczynki sa przesliczne !
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Tobie kochana póki co nie musi się spieszyć ale ja dla przykładu za 3 dni kończę 33 tydzień więc chyba raczej trzeba się streszczać ze wszystkim![]()
Ja wiem ze jeszcze mam czas a ty to juz rzeczywiscie musisz sie lepeij spakowac;-)
Też nie słyszałam żeby melony gasiły zgagę ale w moim przypadku byłoby chyba na odwrót bo tak uwielbiam melony że całego za jednym razem potrafię wchłonąć;-)
Mąż zabrał mnie dziś na zakupy i kupiłam już jeden biustonosz ciążowy, czarny 80 f34 zł
Jeszcze biały i to mi starczy!
I tak będę w nich tylko po domu chodzić bo nienawidzę takich miękkich staników
Oglądałam też stelaże pod wanienkę....60 zł to dużo czy mało za sam stelaż?
Tez nie lubie takich staników
ale jak trzeba to trzeba.Dzięki joanna82 :-)
mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcjapytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)
WITAM NOWA GRUDNIUWECZKE:-)ja humoru moze nie mam super ale nie jest zle;-)ryczec sie nie chce

Witajcie,
W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.
Zdjęcia na zamkniętym.
Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
JUTKA WIELKIE GRATULACJE!!!NIECH DZIEWCZYNKI ZDROWO ROSNA.
no problemo![]()
I to mi sie podoba a nie tak jak na styczniowkach musisz dobrze lizac tylek zeby miec zaproszonko na zamkniety;-)mam ich gdzies

reklama