reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

witam sie jak zwykle południowo
mea super zrobiłaś ta liste !!!! i oczywiscie popieram Mea na moderatora :tak:
przez wczorajsze zamieszanie nie zdazyłam sie pożalić ze mój kochany mężus rozbił moje autko :wściekła/y: i teraz to juz pięta palce pozostało nie wiem czy do rozwiazania to naprawia
taka wsciekła bylam i jescze troche jestem :eek: dopiero po trzech godzinach do mnie doszło ze powinnam sie cieszyc ze jemu sie nic nie stało :sorry:
a tak z innej beczki wczoraj pojechalismy na "budowe " i rozpalilismy w kominku siedzielismy na wiadrach po farbie i wcinalismy kanapki ciekawie to wygladało przy jeszcze łysych scianach:-D
Heh romantyczne siedzenie przy kominku na wiadrach po farbie heh i jakie jedzonko wykwintne:-D:tak:

reklama
No i ja sie witam :)

Ja juz po wizycie u gina :) A wiec wyszlam szczesliwa od niego ze hej :) Zapalenie wyleczone kompletnie jak narazie ,szyjka trzyma i ani drgnie :)! Wyniki rewelacyjne ,zadnego zatrucia ciazowego nie mam !!! Macica odpowiednich rozmiarow i na odpowiedniej wysokosci.Malemu serduszko slicznie bilo ,dzis zas podlaczyli mnie na chwilke do KTG :) Bo lekarz chcial posluchac miarowosc serduszka.Zadnych obrzekow nie mam , waga przez 2 tyg podskoczyla tylko o 1 kg :) wiec rewelacyjnie !
We wtorek mam przyjsc zrobic morfologie , posiew z kanału szyjki macicy i antygen HBS. I za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne KTG.
KTG beda mi robic co 2 tygodnie.
Gin poklepal mnie po pleckach i powiedzial " ciaza ksiazkowa jak narazie !"
Choc ze wzgledu na moj przedwczesny porod z Patrykiem ,nadal karze lezec jak najwiecej i odpoczywac !

Juz jestem spokojna :)

Co do Jutki ....ja tez o niej myslalam ,nawet snilo mi sie ze dostalam od niej smsa ,a przyszlo mi cos z sieci i ciagle tarabanilo ,wiec na pol spiaca wstala w srodku nocy myslac ze to JUTKA pisze :eek: - no madre to ? hahahah

Mea- ofkors ze moj glos tez masz !

witam sie jak zwykle południowo
mea super zrobiłaś ta liste !!!! i oczywiscie popieram Mea na moderatora :tak:
przez wczorajsze zamieszanie nie zdazyłam sie pożalić ze mój kochany mężus rozbił moje autko :wściekła/y: i teraz to juz pięta palce pozostało nie wiem czy do rozwiazania to naprawia
taka wsciekła bylam i jescze troche jestem :eek: dopiero po trzech godzinach do mnie doszło ze powinnam sie cieszyc ze jemu sie nic nie stało :sorry:
a tak z innej beczki wczoraj pojechalismy na "budowe " i rozpalilismy w kominku siedzielismy na wiadrach po farbie i wcinalismy kanapki ciekawie to wygladało przy jeszcze łysych scianach:-D

ech jak ja juz bym chciala siedziec na wiadrach w salonie /nie bedziemy mieli kominka/ ... a my dopiero uzgodnienia do projektu robimy ...

No i ja sie witam :)

Ja juz po wizycie u gina :) A wiec wyszlam szczesliwa od niego ze hej :) Zapalenie wyleczone kompletnie jak narazie ,szyjka trzyma i ani drgnie :)! Wyniki rewelacyjne ,zadnego zatrucia ciazowego nie mam !!! Macica odpowiednich rozmiarow i na odpowiedniej wysokosci.Malemu serduszko slicznie bilo ,dzis zas podlaczyli mnie na chwilke do KTG :) Bo lekarz chcial posluchac miarowosc serduszka.Zadnych obrzekow nie mam , waga przez 2 tyg podskoczyla tylko o 1 kg :) wiec rewelacyjnie !
We wtorek mam przyjsc zrobic morfologie , posiew z kanału szyjki macicy i antygen HBS. I za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne KTG.
KTG beda mi robic co 2 tygodnie.
Gin poklepal mnie po pleckach i powiedzial " ciaza ksiazkowa jak narazie !"
Choc ze wzgledu na moj przedwczesny porod z Patrykiem ,nadal karze lezec jak najwiecej i odpoczywac !

Juz jestem spokojna :)

Co do Jutki ....ja tez o niej myslalam ,nawet snilo mi sie ze dostalam od niej smsa ,a przyszlo mi cos z sieci i ciagle tarabanilo ,wiec na pol spiaca wstala w srodku nocy myslac ze to JUTKA pisze :eek: - no madre to ? hahahah

Mea- ofkors ze moj glos tez masz !

spokoju to ci akurat teraz trzeba :D fajnie ze wszystko jest ok, jeszcze niech wyjda dobre wyniki to juz wogole bedzie rewelka :D
ja czekam do piatku zeby zobaczyc ta moja tancerke :D

pojechal bo ja nie moge wstawac mam lezec plackiem...bo szyjki nie mam i skurcze...
ale mielismy jechac do lekarza...a ja sama nie pojade bo sie boje ze podziele los Jutki...bo moj maly sie tak samo spieszy...
ale mogl zadzwonic i powiedziec nie spiesz sie i nie szykuj bo dzis jednak nie pojedziemy...
a ja jak ten duren biegam po domu...zeby szybko zeby nie czekal...
To ich lajtowe podejście do wszystkiego.. znam to też:-p

reklama
nas niestety blokuja fundusze i zaostrzone kryteria kredytowe ... najpierw musimy splacic dzialke a potem bedziemy mogli zaczac starac sie o kredyt ...

no z załatwianiem kredytu tez nam se zeszło ale to pikus z tym co sie teraz dzieje ci fachowcy to poprostu ... kazdego trzeba pilnowac i dosłownie palcem pokazywac co jak ma byc zrobione projektu odczytac nie moga masakra
z twoim charakterem juz widze jak ci wykonawcy beda latac:-);-)

Do góry