reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti i syneczku Patrysi!!

dziękuje :-):-):-)

jestem zaaaaaaaaaaa:-)

ja też ja tez:-)

hej dziewuszki -hoc i tak nikt nie zauważył mojego zniknięcia :-(
PARTRYSIU-sto lat dla Dominisia.
mi ostatnio dokuczają skurcze dodatkowe serca :-(
boje sie troche..

ja także zauważyłam ale wiedziałam że się odezwiesz:-pps.dziękuje :-):-):-) a tobie życze zdrówka oby było wszystko dobrze i jak się niepokoisz to śmiało idź szybciej:tak:

Dziękuje :-) a Ty jak wrócisz kochana od fryzjera to wklej nam tutaj swoją fotkę :tak:

tak więc czekamy:-)

reklama
ale kupi w końcu? ...powiedz mu ze w dniu spodziewanej @ mozna robic a ty własciwie dzisaij masz taki dzien ...
ja wychodze z załozenia , że lepoiej wiedziec wczesniej cokolwiek ...z reszta dzisiaj wiem ze dla mnie to dobrze ze testowałam wczesniej ,m bo inaczej nie wiedziałabym , że u mnie dochodzi do zapłodnienia a potem jest problem , a tak to wiem i po to chodze na ten zakichany monitoring zeby cos z tym zrobic ...choc nie mam zbyt wielu pomysłów co ...
znów sie powtórze , że oczywiscie to decyzja kazdej z was , ale 30 dnien cyklu to juz nie jest jakos za wczesnie ...napewno ....

Milego wieczorku Anufifi:)
Tusiu, wszystkie zauwazylysmy Twoja nieobecnosc. Chyba rzeczywiscie nienajlepiej sie czujesz, ze mniej zagadasz do nas...Ja bym poszla szybciej do gin :) jak nie wyznaczyla wizyty.
Dzastina, z chlopami tak jest...bo boja sie bardziej niz my!
Betti, milo, ze jestes z nami caaaaly dzien :)

A mnie uspokoila dzisiejsza wizyta u gin. Wiem przynajmniej, ze te leki dzialaja, mimo skurczy czy twardosci brzucha. Bo jak wybieram sie na spacer to momentami az musze stanac takie nieprzyjemne uczucie mam w podbrzuchu...Ale wiem, ze ze wszystkimi przygotowaniami zdazymy na czas :)

Royanka tak włąśnie zaglądałam czy już wróciłaś, super, że po wizycie wszystko ok, bardzo się ciesze :-)

Dzastina ten Twój facet to taki dobrze zorientowany jest widać:-) wielu nie wie kidy testa się robi, a Twój to dokładnie w dniu planowanej @ hehe normalnie pod wrażeniem jestem:-) daj znać co i jak:-)

ja w przerwie, bo kolacje przygotowuje i musze jeszcze chatkę lekko ogarnąc;-) wpadną goście ,a tu kurz hehe:-)
ide dalej;-)

hihi to samo jej napisalam ;-)

witaj royanno :-) fajniutko,ze spokojniejsza jestes i ten optymizm ,ze zdazycie ze wszytskim - super :tak:

Siedze sobie z Niki mąz sie połozył , bo cos się zle czuje i Miśka tez :eek: lepiej bylo ich odseparowac na góre:tak: oby to nic powaznego, bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko - i mąz do tego(sam jak duze dziecko) :confused2::-D

hihi to samo jej napisalam ;-)

witaj royanno :-) fajniutko,ze spokojniejsza jestes i ten optymizm ,ze zdazycie ze wszytskim - super :tak:

Siedze sobie z Niki mąz sie połozył , bo cos się zle czuje i Miśka tez :eek: lepiej bylo ich odseparowac na góre:tak: oby to nic powaznego, bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko - i mąz do tego(sam jak duze dziecko) :confused2::-D
Witaj:)
Chore dziecko to bol serca, ale jak maz chory to jeszcze gorzej:tak:
Moj synek znowu ma silny atar, ciagle w przedszkolu sie "zalatwia". Ale to poczatki, wiec moze kiedys mu przejdzie. Dobrze, ze weekend sie zbliza, to moze do poniedzialku wydobrzeje.
Ja teraz znikam, bo musze przygotowac pozny obiad dla moich chlopakow, bo za 40 minut powinni wrocic z pracy i przedszkola.
Buzka:-D

tusia to isdz wczesniej na wizyte bedziesz spokojniejsza..

beti nie przemeczaj sie..goscie nie beda patrzec ze troszke kurzu gdzies jest..

kinga i jak fryzurka?

paula wyniki juz masz..napisz cos...

margarita jakie duze te twoje dziewczyny,modelki dwie..,
..kiedy moja derya bedzie taka...

dzastina czekamy na wynik testu ja mysle ze beda dwie kreseczki..juz nie moge sie doczekac..

anufifi ja mam identyczna recepte na smutek ja mi smutne to tule dzieciaczki..a mam co tulic i sporo lez moge wylac..a mam ich troche..cala czworeczka miala juz moje lzy na ramieniu..nawet malutka derya..

royanna podkuruj maciusia do poniedzialku..napewno bedzie lepiej..

reklama
czarodziejko moja derya tez tak czesto miala czkawke i teraz ma ja tez tak czesto..to juz chyba przyzwyczajenie..hi hi..

kicia odezwij sie tez..sporo nie bylo jej u nas..

jarzebinko jak syncio sie chowa?

mi sie nudzi derya spi chlopcy graja ..byly kumpele i juz poszly..a ja samotnosc dokucza to do kompa...

Do góry