reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny właśnie oglądam tvn24 i mówią że po weekendzie będzie pierwszy śnieg!!! :-D Ale w ciągu dnia 5 stopni...:tak:

nie dziękuje nie chce ....niech nie pada tylko spada ...stąd:-):-)

Pyszczku ja mam chyba z 10 termometrów , wszystkie do bani ...najlepiej poznaje sama czy dzieci maja temperature czy nie i nawet jaką ....moze nie co do kreseczki , ale M się zawsze dziwi jak mi sie to udaje , bo ja mu mówie ile mają , on potem walczy z termometrami i jakoś sie pokrywa , wiec od pewnego czasu nawet nie uzywamy termometrów tylko mnie woła , żeby sprawdziła :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bershka szkoda że Kubuś nie dostał wczoraj więcej mleczka ale napewno dzisiaj dostanie :tak: no i najważniejsze że wszystko idzie do przodu i niedługo będziecie w domku :tak: co do odparzonej pupki to sudocrem a jak się wygoi to zapobiegawczi Linomag polecam :tak:

Pyszczek ja do dzisiaj nie znalazłam dobrego elektronicznego termometru, już chyba ze 3 różne wyrzuciłam :wściekła/y: i wróciłam do zwykłego rtęciowego :tak:

ale chętnie też bym sie dowiedziała jaki polecacie :tak:

Aniu ja też uwielbiam piątki :tak: :-D super że masz takiego fajnego gina! :tak:

Dzastina to nowy cykl rozpoczety :tak: jesteś bardzo madrą i dzielną kobietką :tak: dobrze piszesz i masz bardzo dobre nastawienie :tak: teraz bardziej znasz swój organizm i napewno się uda! Czego z całego serca Ci życzę! :tak: Trzymam kciuki!!!

Kinga dobrze że już lepiej :-) a śluz chyba sie pokazuje jak zbliżają się dni płodne tak mi się wydaje :tak:

Bershka ja tylko chcę zajść w ciążę... nie planuje płci.. co będzie to będzie... owszem chciałabym córeczkę dla siebie... ale z drugiej strony fajnie by było gdyby Cezary miał brata.. Dlatego nie wydziwiam.... Ja mam 2 siostry i mamy świetny ze sobą kontakt a mój mąż ma siostrę i nie mają ze sobą żadnego.... a różnica między moimi siostrami wiekowa jest przepadzista bo jedna o 12 lat starsza a druga o 10 i mamy lepszy kontakt niż on, a jego siostra tylko o 2 lata jest starsza. Ale ja się nie poddają i w tym cyklu zaczyna mwszystko od początku czyli Clo ... od 5 dc do 10 i od 14 do 25 Duphaston...

ja tam najlepiej wole termometr rtęciowy jednak :tak:

Paula dzieki za odpowiedz... dziś dopiero 7d.c. wiec pewnie jeszcze troszeczke zanim cos poczuję jakiś sluzik :sorry::happy:

idę śniadanie robić.

Bershka szukałam jeszcze i znalazłam , że na rewelacyjne efekty na odparzona pupcie daje CLOTRIMAZOL!!!! , ja go czasem uzywam jak mam jakis stan zapalny i fakt świetnie sie sprawdza , ale dziewczyny pisza , że u dzieciaczków przy odparzeniach to pediatrzy pezepisywali go i po 2 dniach po sprawie :)

ja tam najlepiej wole termometr rtęciowy jednak :tak:

Paula dzieki za odpowiedz... dziś dopiero 7d.c. wiec pewnie jeszcze troszeczke zanim cos poczuję jakiś sluzik :sorry::happy:

to już lada dzień pewnie bedzie :tak: ja nigdy sobie nie sprawdzałam śluzu i sama jestem ciekawa jak to jest he :-D

Dziekuje Wam dziewczynki :-) mam nadzieje że wyniczki będą dobre :tak:

Bershka ja tylko chcę zajść w ciążę... nie planuje płci.. co będzie to będzie... owszem chciałabym córeczkę dla siebie... ale z drugiej strony fajnie by było gdyby Cezary miał brata.. Dlatego nie wydziwiam.... Ja mam 2 siostry i mamy świetny ze sobą kontakt a mój mąż ma siostrę i nie mają ze sobą żadnego.... a różnica między moimi siostrami wiekowa jest przepadzista bo jedna o 12 lat starsza a druga o 10 i mamy lepszy kontakt niż on, a jego siostra tylko o 2 lata jest starsza. Ale ja się nie poddają i w tym cyklu zaczyna mwszystko od początku czyli Clo ... od 5 dc do 10 i od 14 do 25 Duphaston...

Między mną a moją siostrą jest 2,5 roku różnicy a mną a moim bratem 8 lat i z bratem mam lepszy kontakt niż z siostrą :tak:

reklama
Do góry