Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Senność tez mnie męczy, mogłaby spać całymi dniami, ledwo na oczy patrzę, dobrze, że chociaż po pracy mogę sobie pozwolić na leniuchowanie w łóżeczku

ale to niby tylko do 3 miesiąca, potem będzie z górki
A ja mam jutro urodziny, ładny sobie prezent zrobiłam, hihi
hihi może się udaNo oby tylko do 3![]()
To faktycznie prezencik przyjemny. Ale trochę Cię przebije - ja mam urodziny 31-05To dopiero będzie prezent jak się pospieszę hihi
Witajcie dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić :-)
Wszystko wskazuje na to, że w połowie czerwca zostanę po raz drugi mamusią . Test robiłam prawie tydzień temu, pierwszą wizytę u lekarza mam pojutrze,chociaż pewnie jeszcze będzie za wcześnie, żeby usg potwierdziło ciążę... Ale od środy biorę już duphaston, więc jestem dobrej myśli :-)
Objawów ciążowych właściwie żadnych nie mam poza gigantycznymi obolałymi piersiami i lekko już zaokrąglonym "podbrzuszkiem". Mam nadzieję, że przejdę całą ciążę równie łagodnie jak pierwszą, bo mam zamiar pracować do samego końca (a pracuję na dwa etaty)
Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o przyjęcie do Waszego miłego grona:-)