IzaBK
potrójna mama
a na któym to programie jest?w PYTANIU NA ŚNIADANIE ma być coś o becikowym,,, może coś się wyjaśni co z tymi zaświadczeniami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a na któym to programie jest?w PYTANIU NA ŚNIADANIE ma być coś o becikowym,,, może coś się wyjaśni co z tymi zaświadczeniami
słoneczny? a u mnie jak zwykle szaro... a może to w duszy szaro..
mój już odmówił współpracy, nie chce "galopu"... znikąd pomocywejść to pomógł, a pomóc wyjść nie chce
![]()

az bałam sie ze mi przebije błony 
maz przewracal sie i polozyl reke na brzuchu i przebudzil sie !! szok pozniej wzielam pochodzilam po pokoju i chyba uspalam synka hehe jakby byl juz ze mna Mamusie ja dosłownie na chwilkę
Jestem już w domciu z Igorkiem.Cała noc nie przespana bo głodny a z tym karmieniem to cięzko idzie.Dziękuje za gratulację i miłe słowa:-)
Porobię fotki pozniej to powrzucam, może uda mi się nadrobić forum co i jak.
Jestem przeszczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za Was :-)
Wrzucę jedną fotkę ze szpitala jeszcze specjalnie dla Was mój SYNIO:-)

i znowu gadanie trzy po trzy... dla dobra kobiet, super rozwiązanie, ale nic nie mówi o formalnosciach... To nie jej zmartwienie .A burdel jest niesamowity
tyle tylko , że zaswiadczenie moze wystawic lekarz z nfz i tez prywatny
czyli wzrosną ceny...Iza moj maz po tylu miesiacach postu jest taki zdesperowany ze musze sie przed nim kryc![]()