laparada
Fanka BB :)
Anadri- rozluźnij się, weź ciepłą kąpiel (20 minut- nie więcej) to ponoć wywołuje skurcze 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

mamulica chyba rodzi
 Normalnie przesadzacie
 Normalnie przesadzacie 

Ale istnieje cos takiego jak autosugestia....Moze to wlasnie tu ma miejsce??
Tak???Normalnie przesadzacie
A Ty Kasiiula co, dalej w dwupaku? Biedulka, a mialas byc pierwsza
 bo ja chce byc pierwsza listopadówka
 bo ja chce byc pierwsza listopadówka  ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły
 ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły  cale 9 miechów ze one listopadówki a co do czego to na pazdziernik ;-)
 cale 9 miechów ze one listopadówki a co do czego to na pazdziernik ;-)

no dalejbo ja chce byc pierwsza listopadówka
ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły

no dalejbo ja chce byc pierwsza listopadówka
ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły

byleby nie listopad
 byleby nie listopad 
cZESC DZEWCZYNY POZDRAWIAM MY LEZYMY NA PATOLOGI CIAZY . MAŁY WAZY 2400 I CZEKAMY CO BEDZIE DALEJ. WG USG POWINIEN SIE URODZIC 29 LISTOPADA ALE NIE MA SZANS NA TAKI TERMIN