Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dalej gadaj o co chodziOj tak źle to nie będzie zwłaszcza że teraz panuje jakieś choróbsko, ja miałam mocne zapalenie gardła ale mnóstwo ludzi łapie grypę czy zapalenie oskrzeli. Najlepiej iść do lekarza, ja też zwlekałam 6 dni i leczyłam się domowymi sposobami ale bez lekarza się nie obeszło a na dzień dzisiejszy nie wiem co to ból gardła, temperatura, ból wszystkich kości, kaszel i katar!! Czasami niestety bez leków sie nie obejdzie a nawroty chorób nie wyleczonych są jeszcze gorsze.
Ja mam teraz trochę inny problem i już nie wiem jak sobie z nim radzić hehe ale o takich fuj rzeczach to lepiej nie pisać![]()
o różnych sprawach się tu pisze

Heh nom;-);-)A jednak dobrze wyczytałam:-)
Chociaż raz coś mi się udało![]()
i tym sposobem wiem ,że najprawdopodobniej urodzę na początku grudnia

no chyba, że mały postanowi inaczej i wcześniej zacznie się wyskrobywać
Trzymam kciuki ,oby nabial sie nie pokazal ahahahahWitam się i spadam do gina
obiecuje wrócić z samymi dobrymi wieściaminie piszcie se mi tu za dużo gaduły
![]()
Hej laski;-) dziś mam wizytę u gina po południu więc pewnie co i jak napiszę jutro. Ale jak narazie to mam info jak po wizycie u okulisty...
A więc będę musiała mieć CESARKĘ. Ja nie cem!!!!!
Pani doktor mi wyjaśniła, że wg książek przeciwskazania zaczynają się od wady (-10 dioptrii) ale gdybym była jej córką to by nie chciała, żebym ryzykowała utraty albo znacznego pogorszenia wzroku. A no i jeszcze pogorszył mi się wzrok...:--
-( ale to dlatego, że w ciąży grubieje rogówka i wzrok wróci do poprzedniego stanu do pół roku po porodzie.
Od wczoraj przeżywam tę diagnozę, mąż też bo chciał być przy porodzie a tu lipa.... No i tyle leżenia w szpitalu...no załamka totalna:-
-
-
-(

A może zjadłaś coś nieświeżego????hehehe tak przed śniadaniem???? dziewczyny mnie zabiją
od 2 dni mam ostrą biegunkę... praktycznie gorzej niż kaczki mój organizm reaguje, co zjem to....... i w postaci samej wody. a nie jadlam nic co mogloby to spowodować. i tak sie troszke zastanawiam co moze byc tego przyczyną.... całe dnie okupuje wc![]()
Trzymam kciuki ,oby nabial sie nie pokazal ahahahah![]()
hehehe tak przed śniadaniem???? dziewczyny mnie zabiją
od 2 dni mam ostrą biegunkę... praktycznie gorzej niż kaczki mój organizm reaguje, co zjem to....... i w postaci samej wody. a nie jadlam nic co mogloby to spowodować. i tak sie troszke zastanawiam co moze byc tego przyczyną.... całe dnie okupuje wc![]()
dziecku to nie zaszkodzi, najlepsze są jagody z ryżem, cola, czekolada, i suchy prowiant