reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ja czytałam o tym obracaniu dzidzi:szok::szok::szok: zgroza, więc Amelii nie daruje, bede tego tygrynkowego pieska robić non stop hiihihih no i z tymi rozkraczonymi nogami siedziec ihihihih

reklama
ja czytałam o tym obracaniu dzidzi:szok::szok::szok: zgroza, więc Amelii nie daruje, bede tego tygrynkowego pieska robić non stop hiihihih no i z tymi rozkraczonymi nogami siedziec ihihihih

heheh tylko uprzedź Maćka o tym, żeby się kiedyś nie zdziwił jak wparuje do domu a Ty w takiej pozycji tv oglądasz:-D:-D:-D a Amelka też na dupci sobie siedzi??

Czesc kochane ja tylko na 1 sec...chcialam tylko powiedziec ze moja gin przelozyla moja date z 18 lutego na 8 lutego...takze cale 10 dni wczesniej:)))))))))))))))))))))))buziaki lece do pracy:) ale jutro juz bede z wami:) pozdrawiam:)

Witam :) to mój pierwszy post na tym forum :) i widze ze tu sympatycznie bardzo jest :)

ja mam wyznaczona date urodzenia na 4 lutego :) ale zobaczymy czy moj Stasio bedzie chciał właśnie wtedy wyjsc :)

...Hmmm… widzę przewagę liczebną dziewczynek nad chłopcami …
To będą chłopaki przebierali w niewiastach :wink: :-D
A to dla Synusia dobra wiadomość:-pI dla mnie też może kiedyś doczekam się wnuków i wspaniałej synowej:-D
Witam :) to mój pierwszy post na tym forum :) i widze ze tu sympatycznie bardzo jest :)

ja mam wyznaczona date urodzenia na 4 lutego :) ale zobaczymy czy moj Stasio bedzie chciał właśnie wtedy wyjsc :)
Gratuluje!!!:-D Witam i odwiedzaj nas często;-):-)

reklama
Do góry