reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny a jak to jest, skoro w piątek mają mnie przyjąć do szpitala to na oddział patologii ciąży? Czy na ginekologiczno-połozniczym (porodówce) tylko mamy juz rodzące leżą zwykle, czy oczekujące też? Jak to u Was było? :eek: Heh, sama nie wiem gdzie mam iść leżeć..

Maleńka moim zdaniem tak :tak: ja sobie mierzyłam tempkę chyba przez 5 cykli i przynajmniej u mnie zawsze tak było :tak:

Idę się położyć troszkę, może coś uda się odespać..

Ostatnia edycja:
reklama
cykle mam 27-28- dniowe. Zaczęłam chyba od 9dc robić testy. Dziś będzie 15 dzień cyklu więc może dziś ?? ale czy w takim cyklu 28dniowym owulacja nie powinna być między 12-14dniem cyklu?? stąd moje zmartwienie :-:)-(

dziękuje Wam dziewczyny za odpowiedzi. Dołączę jeszcze mierzenie temp.
Tylko może mi ktoś przypomniec jak to jest:?? ile dni od skoku temp jest do owulacji?? przepraszam za tak głupie i oczywiste pytanie ale nie pamietam :-:)confused2:
Kochana to jeszcze możesz byc przed owu:tak::-) Bo ja miałam 28 -29 dniowe i owu miałam 16-17dc:) Wszystko możliwe. Z tą tempką to Ci nie pomogę choc mierzyłam jeden cykl (własnie wtedty jak testy robiłam):zawstydzona/y: ale tez na forum zawsze pytalam:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za Ciebie:)

Dziekuje wam za dobre słowa...
Kropka dostała dwa zastrzyki i wróciła do domu, zjadła troche ryby wiec chyba jej lepiej. Nie ma jeszcze koniecznosci usypiania co mnie ucieszyło bardzo.
Pokłóciłam się z mężem... co za dzień fak!!
chociaż z kotem lepiej.... może i z M sie pogodzę... :confused2:

to byłoby by na tyle
:-(

Kropka dostała dwa zastrzyki i wróciła do domu, zjadła troche ryby wiec chyba jej lepiej. Nie ma jeszcze koniecznosci usypiania co mnie ucieszyło bardzo.

to byłoby by na tyle

to super!!!! Mam znajomych którzy mają kota który ma 18 lat i ma się całkiem dobrze :) więc niech i Wasza kicia ma się dobrze :tak::tak:

a jeśli już jesteśmy przy temacie. Co sądzicie o kotku i dziecku?? My po przeprowadzce chcielibyśmy kupić brytyjczyka - ponoć są doskonałe dla dzieci bo bardzo cierpliwe - nie mają nerwa :-D:-D czy to dobry pomysł?? bardzo kochamy zwierzątka i chcielibyśmy jakiemuś dać troszkę miłości :):rofl2::rofl2::rofl2:

to byłoby by na tyle
Ciesze się że z kocurkiem lepiej:tak: A z M to się pogodzisz, pogodzisz:tak:Załozysz swoją seksi haleczkę i jak Cię w niej zobaczy to zmięknie:) bedzie oki, hihi:)

Dziewczyny a jak to jest, skoro w piątek mają mnie przyjąć do szpitala to na oddział patologii ciąży? Czy na ginekologiczno-połozniczym (porodówce) tylko mamy juz rodzące leżą zwykle, czy oczekujące też? Jak to u Was było? :eek: Heh, sama nie wiem gdzie mam iść leżeć..

..
jak ja byłam po terminie i dostałam skierowanie do szpitala to wzieto mnie na patologie:tak:ale może w twoim szpitalu jest inaczej:tak:

KINGA główka do góry:tak:

dziewczyny wybaczcie że tak natrętnie dziś piszę !!!! ale byłam w łazience zrobić test. Odłożyłam na 10minut wg wskazań na instrukcji. Wracam i POZYTYWNYYYYYYY!!!!!!!!!!!! 2 kreski równego koloru :-D:-D:-D:-D:-D:-D czyli wszystko ok:tak::tak::tak:
tak czy inaczej dołączę mierzenie temp. Więc jeśli ktoś mógłby mnie poinstruować jak to jest dokładnie....

reklama
dziewczyny wybaczcie że tak natrętnie dziś piszę !!!! ale byłam w łazience zrobić test. Odłożyłam na 10minut wg wskazań na instrukcji. Wracam i POZYTYWNYYYYYYY!!!!!!!!!!!! 2 kreski równego koloru :-D:-D:-D:-D:-D:-D czyli wszystko ok:tak::tak::tak:
tak czy inaczej dołączę mierzenie temp. Więc jeśli ktoś mógłby mnie poinstruować jak to jest dokładnie....
Gratulacje Maleńka!!! Wiedziałam, że będą:tak::-D:-D
Teraz Kochana się przytulaj:) I mierz tempkę aż do końca:)

Do góry