Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobremopja tesciowa w tym plebiscycie byla by na wysoko punktowanej pozycji![]()
gdyby mojemu mezowi takim tekstem wyjechala to by tez sie jej solidnie oberalo !! zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic"

skoro juz o tesciowych..... moja wspomniala o tym tapetowaniu ktore chcemy uskutecznic i stwierdzila ze moze lepiej teraz to przynajmniej meble pomoge poprzesuwac bo pozniej bede miala wymowke-dziecko i nic nie zrobie!!!!!!! taaaaaaaaaaa na pewno bede przesuwala 3 czesciowa wieeeeeeeeeelka szafe....

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

z piwkiem u na sjest tak samo...mopja tesciowa w tym plebiscycie byla by na wysoko punktowanej pozycji![]()
gdyby mojemu mezowi takim tekstem wyjechala to by tez sie jej solidnie oberalo !! zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic"
Mea dasz mi lekcję?
od południa wymiotuję i mam biegunkę... do tego brzuch cały twardy i strasznie bolą mnie krzyże...![]()
Nessi, trzymaj się dzielnie!
spokoj i taktyka mowisz ?oj on jest szkolony!!!!pomalutku i sukcesywnie dochodzilam do swego ... w koncu on jest najpierw moim mezem a potem syneczkiem mamusi !!!! ale potrafi sie jej postawic tylko czasem nie wie ze mi na czyms zalezy /jak to bylo z zapraszaniem gosci na swieta /na poczatku sie nie odezwal ale jak mu wyoslilam kwestie to sam z kuzynem gadal i powiedzial mu jak sie sprawy maja![]()
z piwkiem u na sjest tak samo...
tylko to moj m mowi ze moze sie wyprowadzic a ta zaczyna plakac i dwa dni sie nie odzywa...
ale juz coraz czesciej maz sam mowi o przeprowadzce do krk spowrotem:-)
i ze to mieszkanie ktore tu zrobilismy bedziemy mieli na weekendy:-)
az sie nie moge doczekac;-)