reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie martw sie ja tak samo.. wiekszosc w biedrze kupuje bo cenowo naprawde maja taniej i fajne oferty czasem sie trafiaja specjalne:-) a soki Riviva z biedry sa boskie i tanie:-)

nooo właśnie Rivive piję, mam jeszcze z Sun Fruits'a nektary wieloowocowe. Zresztą produkują je znane firmy, np Rivive robi Sokpol z Myszkowa-kiedyś tam mieli jakieś soki, nawet reklamowali w tiwi. Dawtona robi ogórki itp. Także dobry produkt-niska cena :-)

o jaaaaaaaaaaaa!
co za profanacja normalnie!!
własnie na RMFie leciała reklama... jakaś poszarpana babka śpiewa KOLĘDĘ "Wśród nocnej ciszy" i słowa typu "czem prędzej się wybierajcie, na allegro podążajcie" czy coś w tym stylu.. No toż to SZOK! Dla spec-kretynów od reklamy to już nic świętego nie ma!! wszystkie granice przekroczą..... #@$@%@!

o jaaaaaaaaaaaa!
Co za profanacja normalnie!!
Własnie na rmfie leciała reklama... Jakaś poszarpana babka śpiewa kolędę "wśród nocnej ciszy" i słowa typu "czem prędzej się wybierajcie, na allegro podążajcie" czy coś w tym stylu.. No toż to szok! Dla spec-kretynów od reklamy to już nic świętego nie ma!! Wszystkie granice przekroczą..... #@$@%@!

tandeta !!

Dołączam do grona fanek soków z z biedronki, ogólnie odkąd mam biedronkę 100m od domu, przekonałam się do jej produktów.
nowamagdak biznes is biznes ludzie posuną się do wszystkiego,aby sprzedać produkt. Wiem coś o tym, bo mój tata pracuje w branży spożywczej już od 15 lat i ciężko jest tam spotkać człowieka z zasadami.

Ja będę musiała pogadać z moim ginem czy napraswdę mamy czekać aż młodemu zachce się wychodzić czy bedę miała CC na termin tak aby na święta już z Alusiem w domu być...

Wczoraj przeżyłam szok. Jedna laska mi powiedziała, że jak dziewczyna dzień przed Wszystkimi świętymi przyjechała do szpitala ze skurczami regularnymi a była 2 dni po terminie to dali jej leki na wstrzymanie :szok:bo w święto będzie tylko jeden lekarz na 3 oddziały i nie mają czasu na poród:wściekła/y::no: szok!!!!!!!!!!

reklama
Pauluś jak się czyta takie rzeczy, to aż włos się jeży na głowie. Ale myślę, że to nieodosobniony przypadek. Spokojnie połóż się, weź nospę, może przejdzie.

Do góry