reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jestem w dokladnie takiej samej sytuacji... zero ozdób.. a moj brat juz sobie w oknie sopelki powiesil... on juz tak ma ze jak tylko sie w sklepach pokazujato biega i kupuje tyle cudactw!!!
jak moj maz wreszcie dostanie swoja wyplate choc juz zbliza sie termin drugiej i nie wiem czy bede miala za co swieta zrobic to zaopatrzymy sie w jakies lampki i bombki.. ale az boje sie pomyslec ze nie dam mojej corci 1szych normalnych swiat w jej domku!! ta mysl mnie strasznie dobija!!!

A propos wyplaty - mój T rano zartował, że teraz tyle w pracy siedzi, bo następna wypłata będzie już dla 3:laugh2::laugh2:
Rozwalił mnie tym tekstem...ale co racja, to racja:-D

Ajj ból mi promierniuje na uda już...taki prąd mi przechodzi z podbrzusza na dół..

reklama
A propos wyplaty - mój T rano zartował, że teraz tyle w pracy siedzi, bo następna wypłata będzie już dla 3:laugh2::laugh2:
Rozwalił mnie tym tekstem...ale co racja, to racja:-D

Ajj ból mi promierniuje na uda już...taki prąd mi przechodzi z podbrzusza na dół..

widzisz Twoj maz chociaz dostanie a moj nie dostal za pazdziernik i pewnie listopadowej tez nie a swioeta tuz tuz... a jak kazdy trzeba oplaty zrobic, cos jesc tez trzeba.. mam same zmartwienia przez to i dlatego lepiej niech julka siedzi jeszcze w brzuszku!

widzisz Twoj maz chociaz dostanie a moj nie dostal za pazdziernik i pewnie listopadowej tez nie a swioeta tuz tuz... a jak kazdy trzeba oplaty zrobic, cos jesc tez trzeba.. mam same zmartwienia przez to i dlatego lepiej niech julka siedzi jeszcze w brzuszku!

A co się stało? czemu mu nie płacą? No co za chamstwo! :wściekła/y:

A co się stało? czemu mu nie płacą? No co za chamstwo! :wściekła/y:

ja juz wczesniej pisalam.. gosciu nie ma za co zapalcic bo inwestorzy jemu jeszcze nie zaplacili a on nie ma zadnych pieniedzy innych by w takich sytuacjach wyplacic swoim pracownikom! i etraz zyj czlowieku wydaj 1000zł na oplaty jak nie masz z czego.... ehhh zycie ostatnio troszke mi sie krzyzuje

ja juz wczesniej pisalam.. gosciu nie ma za co zapalcic bo inwestorzy jemu jeszcze nie zaplacili a on nie ma zadnych pieniedzy innych by w takich sytuacjach wyplacic swoim pracownikom! i etraz zyj czlowieku wydaj 1000zł na oplaty jak nie masz z czego.... ehhh zycie ostatnio troszke mi sie krzyzuje

Strasznie mi przykro:-(
U nas tez jedna wypłata tylko, bo ja nie pracuję...ale mamy oszczędności z Anglii, które czekaja na czrne godziny...

Ale pamiętam czasy, kiedy u mnie w domu żyło się z miesiąca na miesiąc...

Strasznie mi przykro:-(
U nas tez jedna wypłata tylko, bo ja nie pracuję...ale mamy oszczędności z Anglii, które czekaja na czrne godziny...

Ale pamiętam czasy, kiedy u mnie w domu żyło się z miesiąca na miesiąc...

no my wlasnie wyczerpalismy oszczednosci z anglii i nie wiem jak zrobie oplaty w grudniu jak juz nie ma zadnego kola ratunkowego.. zycie samodzielne pod tym wzgledem jest przerabane... czlowiek musi sobie wlosyt z glowy wyrywac i martwic sie o lepsze jutro by miec gdzie mieszkac i za co zjesc...

reklama
Do góry