reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
i oby szybciutko ze szpitala wyszedł i byl z Wami na świeta :):tak::-D

dziękuje jeszcze raz za miłe słowa :)

na swięta raczej nie wyjdzie lekarz powiedział że ok 2 m-cy bedzie w szpitalu , aby wyjsc musi co najmniej 2 kg ważyć lub trzymaja plus minus do momentu jakby miał sie urodzic zobaczymy jak będzie
narazie jest ok i maly przybiera na wadze zwiekszają mu ilość pokarmu jest ruchliwy wierci sie kręci :-) oddycha sam i mamy nadziej że tak zostanie i bedzie juz tylko lepiej :-D

melduję po ostatniej wizycie, że jestem w 29 tygodniu i narazie przytyłam 9kg (na poczatku ciąży ważyłam 54kg, a teraz 63) narazie włazi mi wszystko w brzuszek, bo np spodnie założę tylko ich nie zapne:-):-) rozstępów odpukać narazie też nie mam...

Kochana a po kapuscie i ogórach Cię nie rozdyma ?

co ty, żadnych takich. W drugim i trzecim miesiącu, to po wszystkim co zjadłam czułam sie jak balonik, a od 4-go miesiąca rewelacja, żadnych takich sensacji :-)

heheh laski co to za rozmowy na temacie o seksie???:-D:-D:-D ja narzie jeszcze mam sporą ochotę, zobaczymy jak długo:-)

ja też mam ochotę ale mąż mi nie pozwala:eek: chodzi o to, że mam tydzień na napisanie mgr, a ostatnio po seksie to ja spię (jak rasowy facet, no ale zapalić nie mogę:-D), więc mężuś się boi, że jedną przyjemnością cały dzień obowiązku mi zabierze... ale po 15 grudnia....:zawstydzona/y::laugh2:

A ja sie popłakałam. No wiadomo było- typowa moja reakcja. Gratuluje, obyś szybciutko mogla trzymac maluszka w objeciu na tyle ile tylko chcesz. :)

reklama
Zazdroszcze.

Wiecie co? kiedys co mowilam o tym ze mnie strasznie boli przy stosunku...bylam u lekarza, dala mi leki na infekcje, które mi NIC nie daly i co wiecej, zrobila mi potem wymaz, z niego NIC nie wyszlo(tzn nic zlego). jestem czysciutka, a pipka mnie boli i puchnie :( strasznie boli :( i nie ma seksu. ZERO. strasznie sie mecze.

Do góry