reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A ja mialam rozne ksztalty smoczkow dla corki. I byl to zabieg celowy, zeby Mala nie przwyczaila sie do jednego ksztaltu. Zmienialam jej smoczka co miesiac (taki moj maly bzik, zeby jeden nie byl zbyt dlugo:-p) i zawsze kupowalam inny nie byl poprzednio, zeby nie bylo wielkiego przywiazania do danego smoczusia. No i udalo sie. Do roczku smoczek sluzyl wylacznie do zasypiania. Jak zasnela to go wypluwala i na tym sie konczyla potrzeba. W ciagu dnia nie dostawala go wogole. A po roczku poszedl bez problemu w odstawke w ciagu jednego dnia.

reklama
kurcze ciężko powiedzieć, poczekaj zobacz jak zareaguje na odstawienie wkładek a tantuum rosę możesz swoją drogą kupić (jedna saszetka ok 3zł), na pewno nie zaszkodzi:tak: ale co do warg sromowych to ja też mam bardziej nabrzmiałe, spulchnione... więc jeśli wyniki masz dobre to taka Twoja "uroda"?? daj znać po kilku dniach czy przeszło:tak:

ooo to ja też to mam, normalnie te uderzenia gorące są dobijające zwłaszcza w nocy, nieraz mierzyłam temp bo byłam zlana potem i pewna że mam gorączkę a tam nic standardowo 37,1.... eeeej Celira a może my po fenku tak mamy???:eek:

ooo Luczynka dobry pomysł wart zapamietania:tak:
ja na razie kupiłam jakis zakrzywiony niby jak sutek czy coś z NUK, ale nie zamierzam go stosować no chyba że mały wymusi... ale z tego co widze wiele kobiet radzi sobie bez smoka:tak:

ooo to ja też to mam, normalnie te uderzenia gorące są dobijające zwłaszcza w nocy, nieraz mierzyłam temp bo byłam zlana potem i pewna że mam gorączkę a tam nic standardowo 37,1.... eeeej Celira a może my po fenku tak mamy???:eek:
Mi na szczęście już to przeszło ale też tak miałam, że w nocy cała zlana potem byłam... Normalnie jakbym właśnie prysznic wzięła...

kurcze ciężko powiedzieć, poczekaj zobacz jak zareaguje na odstawienie wkładek a tantuum rosę możesz swoją drogą kupić (jedna saszetka ok 3zł), na pewno nie zaszkodzi:tak: ale co do warg sromowych to ja też mam bardziej nabrzmiałe, spulchnione... więc jeśli wyniki masz dobre to taka Twoja "uroda"?? daj znać po kilku dniach czy przeszło:tak:

rzcej uroda nie, bo to sie stalo nagle, a trwa juz 2 miesiace :( I najwazniejsze ze gdyby to byla "uroda" to by nie bolalo tak cholernie.

uderzen nie mam, tylko to sikanie. No i czasami brzuch mnie ciagnie. No i w stawach biodrowych boli czasem. Reszta nic.Spac tez raczej spie. Mi nie przeszkadza ciaza w spabiu tylko to ze tyle sie ucze. Dzis mi sie sniło ze przyszli do mnie kozacy i kazali opowiadac o rokoszach. :| bo inaczej corke mi zabiora. Potop z kozakami mi sie w nocy sni, bojarzy...:| tragedia, ciagle sie budze. No oczywiscie na siku tez sie budze. Reszta raczej spoko.

Ja kupiłam taki
853316840

A jeszcze wygrałam laktator :-) LAKTATOR TOMMEE TIPPEE +TERMOOPAKOWANIE (844560025) - Aukcje internetowe Allegro

A tu są linki do moich przedostatnich zdobyczy :-D (Swoją drogą polecam tego sprzedawcę)

SZCZOTKA do BUTELKI i SMOCZKA Canpol 2/412 TANIO! (829291624) - Aukcje internetowe Allegro
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bph +SMOCZKI kolory (833933769) - Aukcje internetowe Allegro
FRIDA Aspirator do noska NAJLEPSZY plus 4 FILTRY (834800239) - Aukcje internetowe Allegro
MAJTKI poporodowe r.XL 5szt BabyOno TANIO! +GRATIS (836176645) - Aukcje internetowe Allegro
Tippee SMOCZEK silikon AIR 0-3m. 2 szt. PROMOCJA (837512642) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (842439072) - Aukcje internetowe Allegro
SZCZOTKA do włosów Z GRZEBYKIEM Canpol +GRATIS (832652634) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się dzisiaj jakieś głupoty śniły i pół nocy się co chwilę budziłam zestresowana...A jak już usnęłam porządnie to mnie budzik musiał "zabić" :-(

Do góry