A ja mialam rozne ksztalty smoczkow dla corki. I byl to zabieg celowy, zeby Mala nie przwyczaila sie do jednego ksztaltu. Zmienialam jej smoczka co miesiac (taki moj maly bzik, zeby jeden nie byl zbyt dlugo
) i zawsze kupowalam inny nie byl poprzednio, zeby nie bylo wielkiego przywiazania do danego smoczusia. No i udalo sie. Do roczku smoczek sluzyl wylacznie do zasypiania. Jak zasnela to go wypluwala i na tym sie konczyla potrzeba. W ciagu dnia nie dostawala go wogole. A po roczku poszedl bez problemu w odstawke w ciagu jednego dnia.
) i zawsze kupowalam inny nie byl poprzednio, zeby nie bylo wielkiego przywiazania do danego smoczusia. No i udalo sie. Do roczku smoczek sluzyl wylacznie do zasypiania. Jak zasnela to go wypluwala i na tym sie konczyla potrzeba. W ciagu dnia nie dostawala go wogole. A po roczku poszedl bez problemu w odstawke w ciagu jednego dnia.
ale co do warg sromowych to ja też mam bardziej nabrzmiałe, spulchnione... więc jeśli wyniki masz dobre to taka Twoja "uroda"?? daj znać po kilku dniach czy przeszło
(Swoją drogą polecam tego sprzedawcę)