reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Pamietam jak urodzilam mojego syna i nie chcialam na noc oddac go poloznej:tak:ale wkoncu uleglam - i baaardzo dobrze - bylam tak obolala, ze ledwo wstalam do toalety a co dopiero mowiac o zajeciu sie Malym:szok::szok::szok: Tak wiec z samego tylko ranka gdy dopstalam dziecie spowrotem podziekowalam slicznie poloznej:-)

Ja mam wizyte 23 grudnia i sama jestem ciekawa ile malutka wazy:-)

reklama
ok, już bez komentarza, bo to nie ma sensu:tak:

ooo ja też mam wizytę 23.12 jak Monikasiaaa:tak: 14.12 mały ważył 2 kg, ciekawa jestem ile przez tydzień mu przybyło, to sobie mniej wiecej obliczę ile może mieć kilosków na końcu:tak:

ok, już bez komentarza, bo to nie ma sensu:tak:

ooo ja też mam wizytę 23.12 jak Monikasiaaa:tak: 14.12 mały ważył 2 kg, ciekawa jestem ile przez tydzień mu przybyło, to sobie mniej wiecej obliczę ile może mieć kilosków na końcu:tak:
A nam dziś w SR p.Doktor mówiła, żeby się za bardzo wagą maleństw nie stresować, bo to tylko orientacyjna waga, i wszystko zależy od tego jak dokładnie lekarz zmierzy Dzidzię... Wystarczy, że jeden lekarz troszkę "ujmie" a drugi troszkę "doda" do długości kości udowej, a może wyjść, że Dzidzia przez 2 dni "schudnie" o 800 gram....

No dokładnie tak było z wagą mojego synka...
według usg nawet w dzień porodu wychodziło mu 2.900...to było ok 12....a urodził się o 20:08 z wagą 3.570 hahahaha
więc u nas był spory rozrzut... bo ponad pół kilo!!!
Teraz nie wiem ile mała waży ale brzuch mam większy niż z Filipem więc może jest jeszcze większa od niego :shocked2:

Wszystkiego juz sie dowiedzialam.

Te moje problemy z seksikiem nie sa przez zadne zapalenia i uczulenia. W tym aspekcie jestem zdrowiutka jak ryba.
Za to stalo sie cos o wiele gorszego. A modlilam sie zeby tylko sie to nie stalo. Mam zylaka i to nie na tyłku tylko w pipce. :(:(:(:(:( juz sie do niczego nie nadaje.
I do tego ewentualne komplikacje - przy porodzie moze byc krwotok jak on pęknie, po porodzie moze byc duze krwawienie, w czasie porodu nie wiem czy bedzie mnie mozna nacinac - a jak sie nie natnie to pęknę razem z tym zylakiem. On jest niefartownie przy wejsciu. Podobno jak stan sie pogorszy to sa wskazania do CC.

:(:(:(:(:(

Wszystkiego juz sie dowiedzialam.

Te moje problemy z seksikiem nie sa przez zadne zapalenia i uczulenia. W tym aspekcie jestem zdrowiutka jak ryba.
Za to stalo sie cos o wiele gorszego. A modlilam sie zeby tylko sie to nie stalo. Mam zylaka i to nie na tyłku tylko w pipce. :(:(:(:(:( juz sie do niczego nie nadaje.
I do tego ewentualne komplikacje - przy porodzie moze byc krwotok jak on pęknie, po porodzie moze byc duze krwawienie, w czasie porodu nie wiem czy bedzie mnie mozna nacinac - a jak sie nie natnie to pęknę razem z tym zylakiem. On jest niefartownie przy wejsciu. Podobno jak stan sie pogorszy to sa wskazania do CC.
:(:(:(:(:(

Bądź dobrej myśli kataszaone!! Może zdąży się wchłonąć do porodu... Trzymam kciuki!

reklama
Do góry