asienka_r
mama Ani i Gabrysi
o matko!guliwer;-)moja prawie 9m.tyle jeszcze nie ma.na szczepieniu w 8m.ważyła 7700 i mierzyła 72cm.a Twoja niunia już ją przerosła
czym Ty ją karmisz???
Może jakieś sterydy w pokarmie są

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko!guliwer;-)moja prawie 9m.tyle jeszcze nie ma.na szczepieniu w 8m.ważyła 7700 i mierzyła 72cm.a Twoja niunia już ją przerosła
czym Ty ją karmisz???
mój kręgosłup???przepraszam ale nie zaczaiłam CięMoże jakieś sterydy w pokarmie są. Ale Twój kręgosłup Mario to pewnie wysiada już.
Scarlet, jakie masz piekne dzieci! A tak wogole my mamusie duzych dzieci moze powinnysmy sie pochwalic naszymi i naszych mezow gabarytamiBo nasze dzieci chyba po nas maja takie rozmiary...chociaz to nie zawsze tak jest. Ja na przyklad mam 183 cm wzrostu a moj maz ma 190cm...........a moja mama ma 163cm, a tata 178cm - tak wiec ja nie wiem po kim tak wyroslam, jestem najwyzsza w calej mojej rodzinie no i teraz moj Lukasz to juz od urodzenia kawal chlopa!
Ania ma 3,5 miesiąca. Ona raczej do maluszków należy:-). Wzrost 50cm, waga urodzeniowa 2822. Na początku grudnia ważyła 4270, ale teraz zdecydowanie więcej. Ubranka na 62 już są za małe:-). 21 stycznia mamy bilans trzymiesięczniaka (teraz na urlopie jesteśmy)
czym Ty ją karmisz???
Scarlet, twoja coreczka wcale nie wyglada na wymiary ktore podalas. Wyglada idealnie!Jest tylko na cycku, ale apetyt ma kosmiczny. Od urodzenia urosła już 20 cm![]()
Dla mnie jest maleńka. Zresztą zobacz na nasze zdjęcie w podpisie, wcale nie wygląda jak guliwer.