Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw sie na zapas ten brzusio to tak bedzie bolal , to jest normalne uczucie gdy macica sie rozciaga , wlasciwie to nie jest typowy bol- to takie ciagniecie w dol brzucha . A z piersiami jest tak ze dzis nie bola a jutro bola. Trzymaj sie.Hej dziewczynki.Ja tez sie dzis troche martwie , cos mnie brzusio tak ćmi jak na okres, piersiaki prawie nie bolą choć duze i nabrzmiałe jak balony z kamieniami i napady gorąca, oj tak juz bym chciala byc przy końcówce i martwić sie porodem a nie tym czy nie poronie wczesnej ciąży.ufff
oh...jak mi sie miło zrobiło.....Kerna, Slonce ty nasze, ale nas wystraszylas, ale zobaczysz bedzie wszystko dobrze-musi byc i koniec. Tylko dbaj o siebie chociaz te kilka dni . Boze zeby to juz byl 15 tydzien, ja chyba zwariuje do tego czasu. Wierzcie mi ja wiem co to jest strach przed utrata fasolinki - mam juz 4 fasolki utracone.

Kochana jesteś naprawdę

dbam o siebie, nie dźwigam już małego, bo jeszcze wczoraj wniosłam go po schodach a chyba ich było ze 20....
Dużo leże, aż dziwnie się czuję. Bratowa i brat mi pomagają. Właśnie go wykąpaliśmy a na spacer ona z nim poszłą i jeszcze zakupy zrobiła

Dzięki nim mam nadzieję, że będzie ok. M wróći dopiero w piatek i biedak zamartwa sie okropnie. Jak nie wierzył w moją ciąże tak nagle uwierzył
Magi to że masz taki wiek to jeszcze nie koniec świata. Wadomo niby tam grupa ryzyka, ale nie znam 30tki która miałaby tylko przez wiek problemy z ciążą. A ile znam 40tek które dopiero co urodziłydzięki SARA podniosłaś mnie na duchu...poprostu do tej pory to było uczucie kłucia dzis mnie boli zupełnie inaczej...staraliśmy sie o dzidzie ponad 2 lata , więc jestem pełna obaw, tym bardziej ze to pierwsza ciąża a mam skończone 31 lat

trzymaj sie. Wiadomo, że pierwsza ciąża to wielka niewiadoma. u mnie też. A widzisz ta jest druga a i tak zastanawia mnie to i owo...

mnie też kłuje tu i tam, ciągnie ..ale najbardziej przeraża mnie taki rozdzierający ból zaraz pod pępkiem
przecież macica tak wysoko nie jest, bo pęcherzyk ma 8mm....mam nadzieję, że już tego więcej nie poczuję. Dupka biorę i póki co plamienia są baaardzo skąpe prawie co nic. Ale jednak coś tam jest.