Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zdrowej i dużej dzidzi
i dużo dużo spokoju.wszystkiego najlepszego dziewczyny,zanim zaszlam w ciaze,kupilam sobie autko ,co prawa fiacika poj silnika 700,ale zawsze mojnie jezdze nim bo sie boje,mialam wypadek nie z mojej winy, tydzien po otrzymaniu prawka ;/ wczoraj dzwoni do mnie maz,podobno i w moim i jego aucie poprzebijali nam opony,i polamali lusterka jest sens zglaszac to na policje?obydwa byly w garazu,na podworku niby psy.ja nie wiem jak to sie moglo stac.

hEJ JA JUZ PO WIZYCIE NIE BYŁAM BADANA TYLKO OD RAZU ZWOLNIENIE L4 BO JESTEM PRZEZIEBIONA ZMIENIŁAM LEKARZA!!!!

Nie bo byłam tydzień temu a nic mi nie dolegaMi kilka miesięcy temu ktoś zarysował specjalnie prawie auto, na szczęście szkoda była naprawiana z AC bo kosztowała 3 tysiące...
Na policję można zgłosić, ale czy oni coś z tym zrobią to inna sprawa, najprawdopodobniej po 30 dniach dostaniesz pismo o umorzeniu.
No co Ty... dlatego, że jesteś chora nie zbadał Cię?![]()
A mąż może być tam ze mną??USG 3D na pewno jest w Dolmedzie i kosztuje 150zł. Dostajesz płytkę z nagraniem, a samo badanie trwa około 15minut, potem lekarz Ci wszystko tłumaczy:-)

KOCHANE POMOCY!!!!!!
jak nigdy dzisiaj przesoliłam tak fasolke po bretońsku ze![]()
slyszalam ze ziemniak surowy wyciaga sól czy to prawda? jesśli nie to jaki sprawdzony sposób?
Podobno ziemniak surowy - ale nie próbowałam.
Spróbuj może trochę wody dolać, albo dodać cukru

nie ma to jak gotować w ciąży i w swoje urodzinki hehe wiec za ciasto sie dzisiajnie biore zadne
he he;-):-)