reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja się cieszę, bo przynajmniej rozstępów nie mam :tak::-D

niop to martwic sie nie masz o co ! mi tez pierwsze co to cycki poleca.. i nie dosc, ze beda malutkie to tez mi sie rozstepy porobily!! a na brzuszku ani jednego!!!:szok: a ten krem z macicy perlowej to ma jakas nazwe czy firme? czy tylko tyle? moze warto wyprobowac jak sie chwali..

reklama
One sa w aptece, ale ja nazwy nie pamietam :/
Ale jak zapytasz o maść z macicy perłowej to beda wiedziec.
Moze nie ejst najtańsza ale wystarcza na dłuzej i naprawde działa.
Wszelkie blizny podskórne leczy świetnie.

ja mam dzisiaj dziewczyny dzień do narzekania... nie pamiętam kiedy byłam tak marudna jak dzisiaj..... mam wszystkiego dośc, najchętniej urodziła bym już natychmiast, wszystko mnie wkurza, chce mi się płakac... a najbardziej denerwuje mnie fakt że jestem taka dziś nieznośna.... masakra jakaś......

Moje samopoczucie... ?

właśnie mi się mała wbija w żebra chamsko
0399.gif

co za łobuziara...
037.gif

reklama
Do góry