reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam się zakichana i pociągająca bo wszyscy chorujemy,
uroki tej pory roku
małą na antybiotyku
poza tym szaleje na allegro i kupuje wyprawkę dla Tymusia
mam dużo rzeczy po Hani,
ale do kupienia i tak zawsze się coś znajdzie

Kluseczka
super stronka, chętnie bym jakiś karnet wykupiła, szkoda ze to nie w Szczecinie :-(
Przyszlirodzice
Ty lepiej podaruj sobie te diety i zakup sobie orbitrek magnetyczny i tak godzinke dziennie rekreacyjnie, ja po Hani ladnie na tym zrzucilam kilosy teraz tez juz sie nie moge doczekac kiedy urodze i skoncze połóg zeby wsiasc na mojeog rumaka he he

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszek co to jest orbitek?
Patrysia niespokony duchu - podróży się zachciewa?? :-D wypad na weekend, czy na 1 dzień?

my mamy bilans 2latka jutro, ciekawa jestem, co powie pediatra, w tamtym tygodniu zaczeliśmy testować nabiał i na razie nie ma ostrej reakcji po jogurcie naturalnym, trzymajcie kciuki.....mamy przez tydzień próbować, jak nic, to wprowadzamy twarożek, jeśli dalej nic, to mleko w proszku
M wziął sobie 3 dni, żeby posiedzieć z Igim i kupił mu dzisiaj misia - Igi ubrał misia w pieluchę, kapelusik i moje ciapy i nosił go na rękach jak dzidziusia :-D Igi nam wyłącza TV, jak uważa, że oglądamy z zainteresowaniem :wściekła/y:dzisiaj robił to samo, więc M postanowił zastosować metodę superniani i posadził go na dywaniku w naszej sypalni, wyjaśniając mu, że to kara. Oczywiście dziecię nasze niezbyt się przejęło i jak do niego zajrzał za dwie minutki, Igi leżał na naszym łóżku z uśmieszkiem. Ale..... po jakimś czasie przybiega do M i mówi 'misio kara', Mich zagląda do sypialni a tam misio leży na łóżku za karę :szok::-D nie wiem, co misio przeskrobał, ale Igi od razu zastosował te same metody wychowawcze, co tata, Micha to nieco zmroziło.....

poza tym zaczynam się poważnie zastanawiać nad obecnością Ewy w naszym życiu, bo syn mi dzisiaj wyznał przed snem, że Ewa była na spacerze i w domu - hmmm, co o tym myślicie?? :eek: koleżanka mi opowiadała, że jej 3-letnia bratanica miała taka "Kasię": albo mówiła, że ma na imię Kasia (ma inaczej) albo ciągle o tej Kasi, że coś z nią robiła. Nikogo takiego w otoczeniu nie miała o imieniu Kasia....

Ostatnia edycja:
przyszlirodzice
ja sowjego jeszcze kilka miesięcy nie będę mogła używać wiec mój maż schował go obecnie za telewizor, tak to jakoś skubany zrobił, że nawet go stamtąd niedojrzałam, bo grubt to schować te kijki za zasłonkę, a reszta jest niska to za telewizorem nie widać :) he he
Rekinasia to jest orbitrek
chyba nawet identyczny jak mój

:
ORBITREK%20MAGNETYCZNY%20H9281.JPG

Cześć dziewczyny!:-)
Wczoraj byliśmy z malutką na szczepieniu. Tak jak i Michałka, szczepiliśmy Martynkę klasycznymi szczepionkami. Ale ze względu, że malutka jeszcze kaszle:-( została zaszczepiona tylko raz na WZW.
No i została oczywiście zważona. Adam odstawiał na 4kg, ja na miej – a waży… uwaga, uwaga… 4,570g!!!:szok: Przytyła ponad 1,5kg! Jestem w szoku… malutki głodomorek.:-D
Przez weekend mieliśmy gości, no i ogólnie dużo do zrobienia i mało czasu przy dwójce dzieci.:sorry:
Poczytam, co nowego u Was.

Ania superancko:tak:Moje nigdy tyle nie przytyły Dzieci tłuczę tylkow brzuchu:tak:;-)
Kwiatuszek ja mam rowerek Obecnie dodatkowy mebel
Rekinasia ja miałam taką koleżankę nazywałam ją Asia Dojajda :eek::eek: Na to wygląda że dzieci tak miewają

reklama
jesteśmy po bilansie 2latka, jeśli chodzi o wagę, Igi jest w 10-25 percentylu, 11,6kg, ale jeśli chodzi o wzrost, jest w 90tym, tak jak Marcysia - 90 cm :-D

widzę, że Igi jest w dobrym towarzystwie, jeśli chodzi o przyjaciółki z wyobraźni :-D
Kwiatuszek czy to jest rodzaj stepera?
Cloe tak, tak, wiem coś o tym, kiedyś pożyczyłam rowerek treningowy i wkrótce się kurzył - dobrze, że nie kupiłam :)
Ania_ajra ladnie Martysia waży!! niedługo dogoni Igora :D

Do góry