reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki witam się niedzielnie :tak: wczoraj nie miałam siły siedzieć długo jakieś zmęczenie mnie dopadło :-( tyle naskrobałyście jak zwykle :-D
wczoraj robiłam test owulacyjny od svensonki i owulki niet :sorry: jak narazie no cóż bedziemy sprawdzać codziennie i może się uda.
Miłej niedzieli moje drogie Pani ja zmykam robić śniadanko bo mam głoda strasznego :-D

hej dziewczyny...nawet nie próbuję nadrabiać zaległosci...bo wpadłąm tylko na chwilkę;-)
Czy zdażyło się coś wyjatkowego wczoraj? Jakieś Fasolki czy cóóś:tak:?

wchodzena BB i zdziwienie czy dobrze trafiłam?:-) jaka zmiana deasine;-)

no Tośka wkońcu wyjdzie...Svensonskie czarodziejskie testy w końcu:tak:

A my wczoraj mała wycieczkę do Torunia:-D i do wypożyczalni;-) od wczoraj mamy w domu maraton z Włdcś Piescieni....na projektorze, czuje się ajk w kinie:-D

reklama
witam dziewczynki:))
mnie wczoraj cały dzien na forum niebyło,bo miałam labe:-)młode były u taty,a ja z mym R mielismy wypad za miasto:-)

Niemoge was dozytac,jedn z wa miała sen o którejs z bb z bydgoszczy co bedzie miała blizniaki,a ja własnie z bydgoszczy jestem i smieje sie z moim R ze bliznieta miec bedziemy,od jakiegos czasu takie przeczucie mamy :-)

Karcia to o mnie :) ja chce bliźniaki :) i nie pamietam czy już pisała, ale w tym miesiacu zachodze ;)

Witajcie Kobietki!!!

coż oni tak to forum pozmieniali...

Aleście się rozpisały znowu.

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz się zbieramy i jedziemy do stolicy na zakupy, bo po wczorajszym buszowaniu nic nie znalazłam, a wiosna pełną parą i nie mam w czym chodzić.

Buziaczki! Pięknego dnia! :-)

możemy się umówić w przyszłym tygodniu :) ja często jestem w Toruniu....a wczoraj to spacerek romantyczny był ;)
;-)a nom chyba że romantyczny, jasne że możemy się kiedyś umówić, jestem za :tak::-D

dziś jakoś opuściła mnie nadzieja i złudzenie że w tym m-cu się udało za 5 dni pewnie będzie jak zawsze @ :-(

olkale to moze obie z blizniakami bedziemy chodziły :-D:-D:-D a tak z innej beczki z jakiego osiedla w bydgoszczy jestes???ja z osiedla zimne wody-czersko polskie

U nas słonecznie,chyba zaraz na jakis spacerek sie wybiezemy z maluszkami :-)bo jak sie patrzy za okno to w domu niechce sie siedziec :-D

karcia ja z Fordonu...ale gdzie jest Twoje osiedle? bo nie wiem...

Batonik bo po tyłku dostanesz...skad te złe myśli? To tylko przeczucia czy co?

reklama
Do góry