tak bede wystawiac ale najpierw musze dorobic bo te co mialam zrobione to znajoma hapnela wiec teraz musze pare zrobic i fotki i wystawie mam nadzieje ze beda mialy wziecie u mnie w miescie kiedys mialy jako ozdoba do doniczek i do koszyczkow i bardzo czesto braly kobietki do koszyczkow ze swieconkami te hafty z barankiemoh, widzę relaksik pełną parą wystawiasz na allegro?
reklama
ziolka pije nawet wczoraj jak wypilam 2 lampki szampana z mezem to przed spaniem i tak ziolka lyknelam a we wtorek ginek oczywisciemiłego oglądania z mężem.
zabka nie na priv nic nie wysyłałam, jak tam ziółka, dobrze wyczytałam we wtorek ginek?
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
podobnie ja w starym przyciskasz + i na końcu stronu odpowiedz na temat
Dziękuję
po 5 zl bo widzialam ze inna babka wystawia po 10 zl wiecv ja polowe tego a jak juz bede miala gotowe to wam tez wysle fotkiza ile te cuda sprzedajesz?
Ja pilam tylko wieczorem dwie lyzeczki zapazone w malym kubasie. Chyba wystarczylo...maćku jak stosowłąś to siemie lniane i jakie piąłs. Ja kupiłam mielone, odtłuszczone i staram sie pić 3 razy dziennie...
Scully
mamusia :)
widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można![]()
ja to wiem, że temp jest różna u różnych kobietek... ja niską też mam poniżej 36,4...
Wow ale dziwne BB, ja tam wolę poprzednie jakoś w tym się nie mogę odnaleźć
Miłej Niezieli Kochane![]()
mi się też dziwne wydaje... gdzie są emotikonki?????????????????????.........
witam. Nasza strona beznadziejna teraz jest, tamta stara była bardziej przejrzysta. Nie podoba mi się taki zimny kolor niebieski brr,brrrrrrrrrrrrrrr
w sumie nawet nie widać kto jest aktywny.![]()
fakt... nie wiadomo kto jest, a kogo nie ma... nawet tu dużych liter nie ma... buuuuuuuu..........
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kochane ja juz po szkole
olkale j bym nie pila 3x dziennie lnu po pierwsze sie po nim tyje a po drugie wazne co mi lekarz tlumaczyl ze nie powinno sie go duzo pic bo on nie wiaze niektorych witamin czyli jak bedziesz go pila i jadla jakies witaminy to niektore w ogole nie przyswoisz. datego mi zalecil pic co drugi dzien ewentualnie jak jesz kanapke to posyp sobie np na serek troche lnu.
żabka ja ide wlasnie w czwartek do gina a mialam tez isc we wtoorek ale nie dalo rady :-( i to bedzi emoj 12dc i mam nadzieje ze zobaze piekny pecherzyk na jajniku i oby owulka byla szybko a nie jak dwniej cala moja nadzieja w tych ziolkach ... udanej wizyty !!;-)
dziwne to bb teraz tez wolalam stare bo jakos takie czytelniejsz emi sie wydawalo a dopoi si edo tego nie przyzwyczaje to bedzie ciezko.... bbbrrr no le coz taka wola adminka
olkale j bym nie pila 3x dziennie lnu po pierwsze sie po nim tyje a po drugie wazne co mi lekarz tlumaczyl ze nie powinno sie go duzo pic bo on nie wiaze niektorych witamin czyli jak bedziesz go pila i jadla jakies witaminy to niektore w ogole nie przyswoisz. datego mi zalecil pic co drugi dzien ewentualnie jak jesz kanapke to posyp sobie np na serek troche lnu.
żabka ja ide wlasnie w czwartek do gina a mialam tez isc we wtoorek ale nie dalo rady :-( i to bedzi emoj 12dc i mam nadzieje ze zobaze piekny pecherzyk na jajniku i oby owulka byla szybko a nie jak dwniej cala moja nadzieja w tych ziolkach ... udanej wizyty !!;-)
dziwne to bb teraz tez wolalam stare bo jakos takie czytelniejsz emi sie wydawalo a dopoi si edo tego nie przyzwyczaje to bedzie ciezko.... bbbrrr no le coz taka wola adminka
reklama
Scully
mamusia :)
widać kto jest (koło nazwy jest kropka mała i jak jest zielona to aktywna soba jest)
i emotki też są ;-) tylko na odpowiedzi zbiorczej nie ma ich 
ja uwielbiam niebieski, ale jakoś te róż był lepszy...
a ja widzę, że dzień cylku mamy podobny :-) co do końca to też może wyjść podobnie, bo będę brać Lutkę na skrócenie
i emotki też są ;-) tylko na odpowiedzi zbiorczej nie ma ich 
hej kochane ja juz po szkole
ja uwielbiam niebieski, ale jakoś te róż był lepszy...

a ja widzę, że dzień cylku mamy podobny :-) co do końca to też może wyjść podobnie, bo będę brać Lutkę na skrócenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się:

Wow ale dziwne BB, ja tam wolę poprzednie jakoś w tym się nie mogę odnaleźć